Bilder från storasysters födelsedag

Lite bilder från storasysters födelsedag, jag fick äran att föreviga den. Näst sista bilden blev nog bäst. Men första, vilka ögon min kusin har!

Cause you mean everything to me

Idag har jag tränat, det är så skönt :) men efter 40 min börja knäna knaka jättekonstigt, så jag slutade, haha. Ska göra lite matte snabbt, sen läsa lite innan jag somnar. Börjar 8.15, usch, det var längesen jag började så tidigt!

*Host-host*

Var tillbaka i skolan idag. Tror aldrig jag har hostat så mycket en skoldag. Som tur är så det inte rethosta utan mer slemhosta, vilket inte heller låter särskilt trevligt... Men jag överlevde, som tur är.
Veckans schema är fullspäckat med ett Öppet hus, målvaktsträning som STFF arrangerar och ett fotojobb av det mindre slaget på pappas jobbs julfest på lördag. Och medan jag gör allt det här så ska jag bli frisk också, haha. Juste träningarna drar igång igen den här veckan också. Det betyder alltså att jag slipper de fys/spänstighets/snabbhets-pass som vi har haft i uppdrag att göra under uppehållet. "Tyvärr" har jag ju inte gjort det de senaste dagarna eftersom jag är sjuk. ;D

And the winner is...!

Vinnaren på gårdagens tävling är... Celina. Besök hennes blogg allihop! Hennes länk kommer finnas här på bloggen en hel vecka. Grattis än en gång till Celina. :)

Ladda inför skolan

Hejsan! Idag är det ju första advent, det har blivit mycket fika, speciellt från gårdagen. Nu är jag i alla fall frisk så imorgon kan jag eventuellt börja träna! :D Har fått upp en ljusstake i rummet och nya gardiner. Var även på marknad, gick runt med Elin. Det var nice att ses och gå runt och snacka (skratta). Jag fick bara med mig chai te hem, köper det varje julmarknad. Nu ska jag ladda inför skolan, behövs! Har ju inte varit där på två veckor, skönt har det varit. Men det är inte långt kvar, bara att härda ut.

Första advent- länktävling

Idag är det första advent, vi tänkte därför ha en länktävling. En anmälan per blogg, två om ni länkar oss på er blogg. Gör ni det får ni inte glömma att länka till inlägget i kommentaren. Bloggen ni tävlar med ska vara aktiv, vi drar inte någon vinnare som uppdaterade sist i augusti!
1. Skriv en kommentar i det här inlägget att ni är med. Glöm inte namn och bloggadress. (En anmälan)
2. I kommentaren länkar ni till ett inlägg på er blogg, i inlägget ska våran blogg (felinia.blogg.se) vara länkad, berätta även om tävlingen. (Två anmälningar)
3. Vi drar en vinnare ikväll. Vi kontaktar även vinnaren. Vinnarens blogg läggs ut i vår meny till nästa söndag, andra advent. Då dras en ny vinnare.


Lycka till!
/Felicia och Elin

Tomten, jag vill ha en riktig jul!

Förra årets jul var väl inte den bästa direkt. Jag tror det var första gången under mina då fjorton år som jag inte hade den där riktiga julkänslan. Jag gick runt och klagade, sa att det inte var en riktig jul. Alla sa att det var för att jag blev äldre, mognare. Glöm det! tänkte jag. Man blir aldrig för gammal för en riktig jul, eller hur?
Jag har därför bestämt att jag i år ska ha massor med julkalendrar, ha riktigt julpyntat i mitt rum och lyssna på enbart julmusik veckan innan jul. För utan en julkalender så blir det ju inte den där förväntan som man vill ha, eller hur? Och utan julpyntet så ser ju rummet ut som vanligt - det skulle kunna vara sommar, liksom. Sedan är det julmusiken. Sådana där låtar man aldrig tröttnar på eftersom man hör dem en sådan kort tid varje år. Låtar som man associerar med julen så fort man hör de första ackorden.
Och om det här inte fungerar - då kanske alla hade rätt förra julen. Då kanske man verkligen växer upp?

Strålande jul

Åh, vad jag njuter just nu. Det är storasysters födelsedag, vi har ätit pizza och jag har kollat på Harry Potter på kanal 5. Lyssnar på julmusik och medan snön faller utanför. Det är otroligt mysigt och jag börjar få julkänsla. Nu mår jag bra :)

Please

I want you to hold my hand and tell me everything is gonna be okey.

20 år!

Vänster: Storasyster. Mitten: Halvlillasyster. Höger: Jag. 
Jag, som är alldeles nyfödd :) storasyster som suger på fingrarna (haha, hon gjorde alltid det när hon sov).
Aaaaw :')
Jag till vänster och storasyster till höger.
Har ingen aning om vad storasyster hade gjort... en katt med en fin frisyr?
Haha, det ser ut som att jag ska nysa. Storasyster är lika söt som vanligt ;)
Idag fyller min storasyster 20 år! 20 år, kan ni fatta det? Jag minns fortfarande när vi var små och lekte tillsammans. Nu är hon stor, nästan flyttat hemifrån. Nu får hon till och med köpa ut åt mig, haha (ta det lugnt mamma, jag skoja). Jag var hennes docka när jag var liten, hon skulle tvätta mig, byta blöja, sätta på kläder, allt! Ska försöka få en bra bild på födelsedagsbarnet senare idag.

Vilken märke har du?

Vilket kameramärke har du?



Det händer så mycket!

Sämst uppdatering från min sida - tell me something I don't know. Jag har nämligen gått och blivit sjuk vilket är helt kasst. Det började när vi åkte in till gymnasiemässan igår. Kände redan av huvudet och stelheten i kroppen då. Men segade mig igenom allt och har nu massor med mer information om de gymnasier jag har på min lilla lista. Sedan fick jag en massa information från skolor som är helt ointressanta också, till exempel skolor som ligger alldeles för långt bort eller som bara har yrkesförberedande program. Jag har sållat bort massor nu, så nu är jag uppe i sex stycken som jag skulle kunna tänka mig.
När det gäller min lilla förkylning så känner jag inte av den jättemycket forutom att jag går runt och är trött hela tiden. Jag slocknade mitt på dagen idag och sov i kanske två och en halv timme - då måste man vara sjuk, eller hur? Hoppas att det försvinner snart i alla fall...
Och inga foton har jag heller, kanske kommer upp ett gammalt om ett tag, we'll see. :)

Gymnasiemässan

Idag var det gå upp tidigt för att åka till Älvsjö på Gymnasiemässan. Folk bombade med papper och broschyrer, inte mig emot. Det enda var väl att Textila gymnasiet kom fram runt 50 gånger och frågade om jag var intresserad, haha. Men jag har nog hittat de mest intressanta, vet nog vilket jag väljer först också! :)

The day has come

Nu är praon slut, riktigt sorgligt faktiskt :( känns konstigt att inte åka dit imorgon igen. Kommer sakna det.

You're my personal sun



Gulliga ungar det finns!

Förra årets pepparkakshus (kyrka).
Ännu en gång åkte bussen förbi hållplatsen där jag skulle av och jag fick gå hem i snöstormen. Jag tyckte allmänt synd om mig själv, tills jag såg en otroligt gullig grej. En liten pojke gick på promenad med sin mamma. Han log
sådär otroligt gulligt som bara småbarn kan. Jag tittade lite snabbt på honom, inte mer med det. Sedan springer han fram och slänger sig i en stod snöhög. Jag trodde han skulle börja gråta, men nej, han skrattade som bara den. Han hade snö i ansiktet och var alldeles rosig om kinderna av kyla. Så söt! Efter det kunde jag inte annat än att vara glad. Tänk hur en liten unge kan göra en glad :)

Tomt

Bara jag som älskar eftermiddagar då man inte har något som helst som man måste göra? Självklart är jag inte ensam. Visst är det underbart?
Jag jobbade undan allt igår och det är reflektionsdag imorgon så jag har inga läxor. Har inte så mycket att göra imorgon heller på reflektionsdagen. Jag ska bara till bilden på förmiddagen - sedan blir det gymnasiemässan! Äntligen! Nu kanske man kan få ordning på var man vill gå, vilket är på tiden. Tror jag ska besöka ett tiotal olika montrar, så jag kommer nog få gå där ett tag.

Gå till bussen!

Ska snart gå till bussen, men hinner uppdatera en snabbis. Det är tråkigt på praon just nu, Maria är magsjuk. Som tur är det sista dagen imorgon. Fast jag vill inte heller tillbaka till skolan, haha. Ikväll ska jag göra lite SO, tror jag (vet hur det kommer sluta, facebook, hehe). Ska försöka lägga in lite bilder, har inte fotat jättemycket så senaste tiden. Bilderna är inte speciellt intressanta heller... Nu måste jag i alla fall gå till bussen. I det här vackra vädret lär ju bussen verkligen vara i tid också -.-

The big choice- gymnasievalet

I'm sorry guys! Blir inget vettigt från mig idag, när jag kom hem var jag jättetrött. Det snöar lite lätt *host* snöstorm *host*. Har kollat på gymnasium hela eftermiddagen/kvällen också. Har hittat ganska många jag vill besöka, den första är den 30 november! Alltså nästa tisdag. Det ska bli riktigt spännande, faktiskt. Grejen är bara den, på två gymnasium ska man göra intagningsprov, jösses. Har svårt att tänka mig att jag skulle vara så outstanding att jag skulle komma in. Det ena gymnasiet har ett foto intagningsprov. Man får något man ska fota hemma, sedan ska man på intervju. Det positiva med det är ju att det bara är de bästa där. På det andra gymnasiet är det bild som gäller, vad exakt det är för intagningsprov vet jag inte. Det sistnämnda gymnasiet är det jag helst vill gå på, tror jag. Det blir tufft, mamma säger att jag inte har något att oroa mig för, men vi får se!

1+1=MVG?

Har ingen som helst lust att plugga matte. Varför plugga när man ändå i stort sett får ha facit med på provet? Vi får ha med oss något som heter formelblad till provet, nämligen. Där står hur man räknar ut ett klots begränsningsarea eller en pyramids volym. Varför? Don't ask me. Men jag vet att jag gillar't!
(Obs. Bild tagen med mobilen!)
Matteboken som just nu gör att jag inte kan göra så mycket annat än att plugga. Tack.



Kusinen på besök!

Lillkusinen var nyss på besök. Vi var ute i snön, det är kallt. Jobbigt blev det också efter praon när jag sitter på bussen. Den var på väg mot hållplatsen där jag skulle av, tidigare hade en annan person tryckt, men jag tyckte det var väldigt tidigt så jag tryckte ändå. Men när bussen väl kommer till hållplatsen åker den bara förbi!? Den stannade sedan på nästa hållplats, så det var bara att gå tillbaka. Inte så långt, men man blir lite putt när den bara åker :P

So many years...

(Foto inte taget av mig!)
Vill tacka er tjejer för så många fina år!



Jag härmar, i brist på inspiration

Hehe, härmar Elin lite.
Har lite brist på inspiration för tillfället, kanske för att det är prao och jag är så himla trött på vardagarna och helgen. Jag och Elin var i alla fall ute och joggade i morse, jätteskönt! Har ju varit sjuk i tre veckor så det var galet skönt att få röra på sig.

I got my eyes on you

Jag kommer aldrig tröttna på att fotografera mina systrars ögon.



Harry Potter

Okej, ni som ska se Harry Potter och är lättskrämda, tänk inte ens tanken att gå. Fy fasen vad läskig! Det var i alla fall kul att träa Elin :) I slutet började de lukta avlopp och ingen fattade varför, haha. Filmen var i alla fall bra, förutom att den var läskig. Fast jag var nog den enda som tyckte den var läskig.

Movie time

Nu ska jag och Flisia på bio strax! Precis som alla andra i bloggvärlden så ska vi på Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Gud vad najs!

Ibland är lillasyster en riktigt bra lillasyster!

Hahahaha, är hon inte otroligt söt?
Måste bara berätta en jättegullig sak! Jag vaknade sent (för att vara mig) och gick ner och la mig i soffan. Jag var fortfarande trött, hade inte hunnit vakna till ordentligt. I soffan sitter lillasyster och kollar på nåt tråkigt barnprogram. Jag la mig, helt utslagen och mumlade nåt om att det var ett tråkigt program (jag är extremt morgontrött). Då går hon och hämtar en filt, sedan lägger hon filten på mig och liksom "bäddar om" mig. Sedan byter hon kanal till Phineas och Ferb (älskar det, hehe). Är inte det otroligt gulligt?

Kaos

Som sagt, ny design och det är lite smått kaos just nu, men ska försöka fixa det imorgon. Sov så sött nu!

Freetime

Tanken på helg gjorde min dag. Något som inte gjorde min dag var när vi hade satt upp "pang pris" lappar i hela affären, så får vi en NY uppgift när klockan är 15.30, varför inte få sluta lite tidigare på en fredag? Då skulle vi lägga ut "erbjudande" skyltar i hela affären, vi skyndade oss rejält för att få gå hem i tid. Vi fick även besök av en lärare, mattelärarens "assistent". Trevligt trevligt. Ikväll ska jag bara vara med familjen, vila ordentligt och ta hand om Emil, har inte hunnit det i veckan :)

Glädje

Fick ett riktigt roligt brev igår. Lilla jag ska nämligen få vara med i en målvaktsträning som STFF - Stockholms Fotbollsförbund - håller i. Jag blev jääätteglad! Haha. Kanske dags att vi fixar fram en fotbollskategori här på bloggen, eller vad sägs?
Har lite mer att berätta om fotbollen också, sedan är det ämnet uttömt. Har gjort en del av träningsprogrammet som vi har när vi har uppehåll (vilket uppehåll, kan man tycka). Dagens område var smidighet och eftersom jag kommer hem så sent på dagarna så gjordes programmet inomhus. Fick ha provisoriska häckar att hoppa över och istället för att jogga som uppvärmning cyklade jag på motionscykel. Är riktigt nöjd med mig själv nu!
För några dagar sedan började jag på en ny design till bloggen. Ska bli en väldigt enkel den här gången, men ska göra bloggen riktigt bred så att bilderna som kommer upp kan vara i högsta upplösning. :) Det betyder att det kommer vara en dropdown-meny, så vi får se hur det blir.
See ya in a while, crocodiles!

Minishopping

Affär: DinSko
Pris: 499:-
Affär: Glitter
Pris: 25:- (Rea)
Sa ju att jag skulle lägga upp det, eller hur? ;)

Girl you're amazing


Vill dit! New Yorker i Ungern! Det där är inte ens hela affären, kunde inte zooma ut mer med kameran! Det är verkligen huuuge, kolla bara vid ingången, hur små kläderna är. Sedan på hela affären.

Var i skolan 8.15 för att ha extra träslöjd, hann knappt göra något så måste dit igen... sedan springa till bussen. Lämna varor, köra kartong på lagret och slå in lådor har jag gjort idag! Slå in lådorna var inte speciellt jobbigt, men jag är ändå lika trött som vanligt. Snart ska lillasyster på informationsmöte i min skola, för blivande sexor. Eller ja, de som står på kö. Känns konstigt att till hösten är det hon som går i de korridorerna, och inte jag. När de gått ska jag äta risifrutti och titta på TV, sånt som jag nästan aldrig gör eftersom TV:n oftast är upptagen. Antingen är det mamma, någon kriminaldokumentär, eller låtsaspappa som ser på program om segling, eller lillasyster och då blir det Hannah Montana. Ni borde förstå varför jag njuter när jag väl får TV:n :)

Glömsk

Kom på förut idag att jag har utlovat er bilder från min shopping i söndags. Det blev inga jätteintressanta köp, men som sagt, jag har sagt att det ska komma upp bilder så då får jag faktiskt ta också fixa det. Men inte idag och inte nu, för jag hinner inte. SO-prov/skriftligt förhör imorgon på ekonomi så eftermiddagen gick åt till det idag och igår var det bildanalysen som upptog min tid. Men ska försöka få in det imorgon, om jag inte ägnar hela eftermiddagen åt gymnasieletande som jag vet att jag kan ägna alldeles för mycket tid åt. Men det är ett stort val, right?
Nu ska jag ta och lägga mig, annars kommer det komma en zombie till min skolan imorgon i form av mig, haha. Sov sött!

Trötter

En vanlig praodag, började, som varje morgon, med att lägga ut massa varor i butiken. Sedan fick vi massa leksaker som vi skulle sätta ihop och som ska ut i butiken sen. Vi blev inte klara, en sak var kvar, ändå jobbade vi över en halvtimme. Nu är jag helt slut, äter som en häst just nu eftersom jag jobbar ganska hårt. Så äta och sova är väl i stort sätt mitt liv just nu. Nu ska jag i alla fall titta på senaste Glee avsnittet och sova tidigt, ska till skolan 8.15 imorgon för att ha extra slöjd (nej, inte för att jag har IG, missade torsdagens lektion). Jag är faktiskt så trött, så jag orkar tyvärr inte ens leta upp en bild och ladda upp den. I'm so sorry!

Run forest run!

Andra dagen med prao, jag är helt slut. Mina fötter värker fortfarande och jag behöver verkligen sova. Ändå pushar jag mig själv och sitter uppe länge. Idag fick vi i alla fall börja morgonen med att lägga ut massa varor, igen. Sedan skulle jag byta batterier på instrument, det var kul att spela på dem (a) jag blev klar före Maria så jag hjälpte henne med att sätta på "pang pris" lappar. När Maria var klar hade hon en lapp kvar, det gjorde henne typ frustrerad haha. Så jag tog den och satte den i pannan, Maria och handledaren hade väldigt roligt. Lunch på Mc Donalds, världens äckligaste sallad. Tillbaka igen, Maria fortsatte med sina "pang pris" lappar och jag fick sätta ut skyltar där det står "kom ihåg batterier". Båda två gjorde klart hela affären och vi fick gå tidigare :) Vi kom in i matsalen där även våra kläder hänger på dagen. Jag satte mig ner och tog tre extremt djupa andetag :P sen tittar jag på klockan och säger: "MARIA! VÅR BUSS GÅR OM FEM MIN, SPRIIIIING!", så det var bara att springa. Vi hann!

Är man smart så är man

Lilla jag har självklart skjutit på bildanalysen (som ska vara inne imorgon) till sista dagen. Så när man kommer hem, redo att börja så hittar men inte pappret med instruktionerna - hur smart är det? Och jag vet att de är hemma. Jag har sett dem hemma flera dagar på rad och stört mig på att de bara ligger och skräpar. Sedan får jag den smarta idén att kanske, bara kanske, har jag lagt den i någon annan mapp av bara farten? Så jag kollar i SO-mappen som är den enda som har följt med mig hem och vet ni? Där är den ju! Tur nog så fick jag impulsen att jag kanske skulle hinna plugga lite SO idag också inför provet på Torsdag. Ibland älskar jag min hjärna!
Nu är jag i princip klar med analysen. Som en del av er vet så är inte bild min starka sida så jag tänkte att jag kanske skulle satsa på den teoretiska biten i stället. Fast jag tror inte att en otroligt bra bildanalys gör att jag kommer höja mig från VG, haha, en sådan stor katastrof är jag i bild. Ska titta runt lite på datorn, käka och sedan ska jag finputsa lite.
Matisse, Musik, 1939
Bild från Google
Bilden jag "analyserar".



Jag överlevde!

Jag överlevde min första dag på praoen! Fick lämna ut massa varor, fixa nya prislappar, hjälpa kunder (om jag kunde) och lära mig hur datasystemet funkar. Nu kan jag alltså ta betalt, kolla hur mycket en vara kostar och skriva ut prislappar! Får dock ändå inte vara i kassan eftersom jag inte är 16, men ändå. Det var roligt, men jag och Maria var väldigt hungriga vid 14.00, när vi fick lunch i en timma. Men jag trivs bra där, är dock jättekall och jättetrött. Fick vänta i typ en halvtimme på bussen för att den inte kom... den är sen UTAN att det är snö -.- Är sjukt trött i alla fall, har sprungit runt i hela affären från tio på morgonen till fyra på eftermiddagen, det känns i fötterna. Får lägga mig tidigt, för imorgon är det samma sak igen. Också det där med att vara trevlig mot kunderna, det är svårt när man är stressad och jättetrött :P

Choices

Bara jag som har lite problem med att välja? Små saker är enkelt, men saker som du vet kan komma att påverka dig i resten av livet? Det skrämmer mig lite. Det som är läskigast är väl att man kan komma att ångra sig i framtiden. "Varför gjorde jag inte så?" Jag skulle aldrig vilja känna så. Jag skulle heller aldrig kunna tänka att det var bäst så, att jag inte kan gå tillbaka och ändra, för så funkar inte jag. Så det är väl bara att hålla tummarna nu, då.

Söndag med Elin

Idag var jag med Elin, det var som alltid jättekul. Vi började i centrum, och jag fick faktiskt med mig ett par skor hem. De var dyra, 900:- men de är snygga och skinn, då kostar det lite. Sedan gick vi till mig, drack te och kollade på TV. Jag ska vara ärlig, vi kollade på Disney Channel, hehe. När lillasyster kom hem spelade vi spel och åt tårta. Efter det blev det middag hos Elin och Guitar Hero ;) Bra avslut på helgen, imorgon väntar praoen!

Centrum

Ska snart ner till centrum med Felicia. Men eftersom vi vaknar lite olika tider så är det alltid så att jag äter frukost precis innan hon käkar lunch. Alltså tar det ett tag innan vi kommer iväg dit vi ska. Men jag skulle tro att vi kommer iväg inom en snar framtid.
Vet i alla fall precis vad jag ska köpa och det är ganska mycket. Mest småsaker, men ska köpa ett par stövlar också. Det är inte särskilt smart att springa runt i snö i Converse, förstår ni, haha. Ska slänga in bilder i eftermiddag, ha det så bra tills dess!

Du är mitt ljus


Don't bring flowers after I'm dead

Idag träffade jag Maria, det var kul. Men lite jobbigt för jag är fortfarande sjuk och jag hostar hela tiden. Sedan blev det plötsligt planerat att vi skulle till morfar och äta middag. Först var jag negativ till det och ville mest bara vara hemma, men så kom vi dit. Morfar är alltid glad, sen, maten... SÅ GOTT. Det blev ungersk mat, paprika fylld med kött i typ "tomatsoppa" och bröd till. Jag lovar, det låter äckligt, men ingen tackar nej till det! Sedan fika och några typiska ungerska kex, jättegoda. All mat och allt godis smakar mycket bättre i Ungern, billigare också haha.

Girls' night



Duktig flicka

Lilla jag är duktig idag. Hade egentligen planerat att vara med Malin, men så blev det inte. Så då blev det städning, lite plugg (SO) och så kommer mormor på besök i kväll. Eftersom pappa är bortrest så blir det tjejmiddag. Jag ska även baka idag, nämligen pepparkladdkaka, eller som vi i familjen har bestämt att den nu heter kladdpepparkaka. Om ni inte redan har listat ut det så är det en kladdkaka med smak av pepparkaka. Jättegod - trust me!
Ska fota lite senare, hade jag tänkt. Ska bara bli klar med den jäkla SO:först. Mer än vad jag hade trott!

Mitt rum i ännu fler bilder

Mamma var helt enkelt tvungen att skriva på magnettavlan ;)
Så här ser mitt rum ut nu, nästan färdigt :) har en London affisch som ska upp någonstans också. Sen brukar inte gitarren stå där och allt på sängen ska bort, haha. Idag ska jag träffa Maria och i kväll kanske jag har en överraskning, men bara kanske.

Tips

Har inga bilder att visa idag, kanske imorgon för bilderna behöver en redigering. Hade engelska på morgonen och vi hade debatt. Det var riktigt svårt, för man fick inte välja vilken grupp man skulle tillhöra. Jag skulle tillhöra en grupp som jag tycker hade fel. Jag hade inget argument att komma med, helt tomt! Efter engelskan stannade jag kvar, blir verkligen stressad när en vuxen säger "I need to speak to you". Jag fryser till is och får värsta adrenalin kicken. Blir jättestressad, haha. Oftast utan anledning. Spelade spel på svenskan, hade religion på SO:n, var i datasalen på spanskan och hade teknik på NO:n :) alla bryr sig, eller hur?
Satt och letade bland en massa fotobloggar, hittade Emmas blogg. Jösses vilka bilder hon fotar! Bra tips har hon också, för de med mycket utrustning och de med lite mindre.

I've been waiting for a really long time

Hello guys! Gissa vem som har prao i två veckor? Gissa vem som bara har två läxor på två veckor? Gissa vem som börjar tio varje dag i två veckor? Gissa vem som tycker det ska bli otroligt skönt?
..........JAAAAAAAAAG!


It will never be the way it was

Förlåt.



Lugn

NO-provet (egentligen en uppsats som ska skrivas under en tre timmar lång provtid) är äntligen avklarat. Pluggandet som jag har ägnat mig åt de senaste dagarna är över och idag kunde jag istället ägna mig åt att titta på lite program på datorn som jag har missat när jag har varit borta.
Jag känner mig en aning frustrerad över vädret, dock. Vintern är här, och jag känner inte att jag har hunnit ta de höstbilder jag vill än. Jag har inte haft tid att ta mig till något intressant ställe och bara fota utan att känna den minsta stress eller press. Att få vandra runt på en åker på hösten, med en mysig, stor stickad tröja, halsduk och mössa - vilken dröm det skulle vara just nu. Och sedan få komma hem, sätta sig på rummet med en stor kopp te och kolla igenom bilderna, känna sig nöjd och få redigera dem en aning.
Jag känner verkligen kreativiteten just nu, och nu har jag varken tid eller det rätta vädret. Kanske orkar jag mig ut till helgen. Någon gång så ska jag genomföra en ordentlig fotografering, där jag blir nöjd med den största delen av mina bilder. Någon gång.
Jag tackar för mig för idag. Har lite engelska att göra, förstår ni. So long, långkalsong!

Sad

I know it,
you know it,
we all know it.
But you need to realize it,
I'm sorry for you.



Aldrig mer

Balaton.
Jag är otroligt förkyld just nu. I morse kunde jag inte prata och jag hostar hela tiden. Mina två te favoriter (chai och nåt jag fick från Elin för längesen) är slut. Nu är i alla fall alla läxor slut innan praoen, jag är glad! Nu har vi också avslutat samhällskunskap och biologi. Det känns faktiskt riktigt sorgligt att jag ALDRIG mer kommer ha det i min skola. Jag kommer aldrig mer röra de böckerna, lärarna kommer aldrig mer gå igenom saker på tavlan som handlar om det. Nu ska jag äta frukt, dricka te och kolla på Glee. Ciao.

Sommar!

Lägger in många bilder från i somras, I know. Men vill inte ha vinter, jag vill ha sommar! Och vet ni, musik redovisningen gick jättebra och jag är jättenöjd. Jag var kräkfärdig och hade till och med en påse i fickan utifall att. Men det gick bra och fick massor av beröm. Läraren lyckades till och med övertala mig att gå med i Lucia tåget, vad tänkte jag på? Ligger lite efter också... en SO läxa som ska vara klar imorgon. Ska kunna förklara svaren och blabla. Men jag får krafsa ihop något snabbt, hehe.

Pluggdag


Blev ännu en pluggdag för min del idag. Ännu mera NO och även lite SO har jag hunnit med. Men det ska jag inte tråka ut er med. Tänkte i stället bjuda på två bilder fårn Tunisien. Enjoy!

So close, but so far away

München i somras. Tror det var över 40 grader när vi var där, sjukt varmt!
Jag har panik. Imorgon är det musik redovisning, får jag MVG på det får jag MVG i slutbetyg. Fatta hur nära jag är, tänk om det går jättedåligt. Ska också spela trummor efter lektionen, får jag MVG på det kan det väga upp om jag inte skulle få så dåligt på redovisningen. Är jättestressad just nu, så ska öva lite, ciao.

Snöstorm

Pluggar för fullt, prov imorgon. Hade i alla fall tänkt slänga in en hälsning. Det ska vara snö imorgon, varning klass 2. Så ska leta fram varma vantar och en mössa. Har fortfarande inga vinterskor, utan Converse. Måste nog ha sockor haha. Idag fick jag förresten ett slags "smyckesträd" av morfars sambo. Man ska ha det på väggen, ska sätta upp den snart. Också några tavlor, efter det ska ni få se rummet :D

Home, sweet home

Kom hem idag, kan man faktiskt säga. Var hemma i Sverige vid halv två-två, och hemma hemma vid två-halv tre. Då var det bara att hoppa i säng. Trots gårdagens (och morgonens) äventyr är jag inte alltför trött och jag har faktiskt inte ens varit nära på att somna någon gång under dagen.
Anledningen till att jag skriver såhär sent nu är för att plugget redan har börjat uppta alla tid. En min-map till NO:n ska vara klar. Och då är det ingen vanlig mind-map jag menar, utan en mind-map som ska hjälpa mig under provet som består av en uppsats där man ska få med all fakta om Hjärnan, Nervsystemet och Alkohol (alkohol kommer in på hur det påverkar hjärnan). Dessutom ska man i texten blanda in reflektioner om de experiment vi har gjort, som har varit gåtor och liknande. Varför tror jag att min hjärna inte klarade en viss gåta?
Mind-mapen ska dessutom vara färgglad, kreativ och med så lite fakta som möjligt. Ändå ska man skriva massor, då ser hon att vi har lärt oss en hel del. Känner jag mig själv rätt kommer jag plugga in allt och inte titta på mind-mapen alls under provet, jag litar inte på mig själv helt enkelt.
För att byta ämne, så kan jag informera er att jag har tagit 77 foton i Tunisien, vilket är lite. Men vädret var inte på topp, och det fanns inte jättemycket att fota. Så under de närmaste dagarna ska jag gå igenom fotona och det lär komma upp bilder lite då och då, så håll utkik!
Ha en trevlig kväll nu!

Resa



Nu borde jag sitta hemma hos morfar och äta middag :P bestämde mig för att tidsinställa ett inlägg. Bilderna ovan är i alla fall fotad i Ungern i somras. Vill tillbaka, helt annorlunda från Stockholm. Skulle lätt kunna tänka mig att åka dit igen, om jag ens får tid haha. 2011 ska jag nästan säkert åka till Polen, London (eller Barcelona) och USA. Mellan Polen och London/Barcelona resan är det ungefär en vecka. Så det är hem, tvätta och åka igen. Sedan USA i två veckor och sedan Ungern i typ två veckor. Woho! Och juste, idag kommer Elin hem, JAAAAAAAAAAA!

Otur

Det är andra gången i år som vi har otur med flyget. Först i våras i Mexico när askmolnet ställde till det så att vi fick åka till Barcelona och sedan bila hem 28h i streck. Nu är det istället strejk på Gran Canaria där vårt plan är. Så nu kommer vi få vänta runt åtta timmar innan vi får flyga hem. Kommer alltså vara hemma runt midnatt ikväll - KUL!                                                                                                              

Ingen tid!

Hej och hå, dålig uppdatering! Var på lunch igår hos släktingar, vi åkte hemifrån vid tio så hann knappt vakna. På kvällen blev vi bjudna på middag hos morfar (inte planerat) så vi åkte dit. Det blev hemmagjord korv, utan massa E-ämnen och grejer, riktigt gott! Idag ska vi dit igen, på middag, haha. Det är ju första söndagen i månaden, så vi ska dit. Men det blir lite annan släkt vi träffar, så det blir kul. Innan dess måste jag plugga, NO prov på tisdag. Trodde först det var på fredag, så jag har lite panik. Kanske tidsinställer ett inlägg som publiceras när jag är borta =)

Last

Det här blir det sista förprogrammerade inlägget för min del den här gången. Kommer ju nämligen hem imorgon! Då ska jag försöka få in lite bilder, men det beror på hur trött jag är. Det kan jag ju inte veta såhär en vecka i förväg, eller hur? Hoppas ni har haft ett bra lov!

Magic

Hur mycket och ofta kan man skryta innan det blir för mycket? Och hur kan man berätta något kul som hänt en själv utan att skryta?

Bildbrist

Bildbrist.
Jag tror inte att jag har något immunförsvar överhuvudtaget... jag blir aldrig frisk! Lagom jobbigt när det är lov och man inte kan göra något för man orkar inte. Ska i alla fall städa och plugga idag, så rolig är jag ;) skulle vilja baka senare, men det kommer bli typ en snorkaka eller nåt. Har ändå lyckats smitta hela familjen, så det kanske inte gör något, haha.

Ladybug

Imorgon blir det något annat än en bild...

Shopping!

Är precis hemkommen från en shoppingdag med familjen! Letade inte efter något speciellt, men fick ändå med mig ett par jeans och en t-shirt från Cubus. När vi kom in på Cubus var det smockfullt, så det var bara att använda armbågarna, haha. Jeansen var det 40% på så de kostade runt hundralappen. Tröjan var det också 40% på (det är 40% på allt), så den fick jag för hundringen, ungefär. Köpte godis också, som ska ätas ikväll eftersom vi inte får någon annan "hemmakväll" under lovet. Är dock lite deppig, det är redan på gång att bli mörkt och klockan är tre... hm. Byxorna är i alla fall i tvätten så bilder kommer senare!

Little sun


Våfflor

Jag är med i en tävling hos Emma, priset är 300 kr på Sumopix :) Bilderna ovan har inget med tävlingen att göra!


Complicated


Att det ska vara så svårt, ibland...



Drawing

Love vs. money
Långt ifrån klar. Men är den godkänd i alla fall? ;) Tack för alla fina kommentarer vi får, det uppskattas!

Praoen är fixad!

Idag hittade jag äntligen prao! Jag och Maria ska praoa på Toysrus. Det är inte bara för att vi inte hittade något annat (vilket vi iofs ändå inte gjorde), det är för att vi kanske kan få helgjobb eller liknande i framtiden. Det skulle jag verkligen vilja ha när jag börjat gymnasiet. Spara till en lägenhet, körkort och massa sånt. Annars har jag pluggat lite och varit med kusinerna som kom över.

Mobilblogg

Tjenare därhemma! Bloggar via mobilen genom hotellets nät. Det är en smula knepigt, så passar bara på att berätta att allt är bra här i värmen och att jag hoppas allt är bra därhemma också! Ciao!     

                  

Summer feeling

Enjoy!



The fun thing about reputations

A good reputation is easier to lose than to gain.


Sunglasses

Solglasögon som inte ens är snygga på mig, bara i håret, och som bara används när jag ska läsa i solen, haha.

Hoppas ni har det bra därhemma!

Tråkigt

Ungern 2010- Budapest
Tjaba! Idag händer inte mycket, ska plugga och leta prao med Maria. Skulle egentligen hittat en prao innan lovet, "hoppsan". Ska skriva upp några gymnasium också, deras öppet hus tider och så. Inte mycket mer från mig just nu, ciao.

bloglovin
RSS 2.0