It's gone

I'm trying to put the pieces together. But it's impossible.


God morgon!

God morgon! Började dagen med att ställa om klockan, och eftersom vi nu ställt tillbaka så tyckte jag att jag kunde få rita i en timme :) liksom, unna mig en timme utan plugg eller stress. Måste säga att det är riktigt kul och skönt, det är en bra avkoppling. Teckningarna blir inte jättebra, har ingen fantasi just nu. Men det gör inget, de blir bättre och bättre i alla fall. Idag händer inte så mycket, ska plugga och åka till leksaksaffär och kolla spel. Vi rensade spel igår, många barnspel som vi slängde! Så då ska vi kolla lite på vad vi ska önska oss av tomten (: trots allt bara en månad och 24 dagar kvar!

Airplane

Just nu sitter jag antagligen på planet. Eftersom blogg.se har fixat så att man kan göra tidsinställda inlägg så kan jag "skriva" inlägg även fast jag är bortrest - nice! Så ha det bra här hemma i regnet nu, så är jag tillbaka snart! :)

Bild från resan till Mexico i april.



Goodbye

Är nu 99% säker på att jag har med mig allt. Kameran är med, mobilen och även lite böcker. Ska försöka hitta något litet block på flygplatsen som jag kan ha att klottra i. Vet inte varför jag plötsligt fick idén att jag skulle vilja rita, skriva eller anteckna något under resan, men med papper och penna kan man göra mycket! Ska även försöka hitta något stort tuggummipaket på flygplatsen, man behöver lite proviant, vetni!
Nu får ni ha det så bra här hemma, så kommer jag höra av mig när jag kommer hem igen. Under tiden kommer förprogrammerade inlägg sköta mitt bloggande, och dessutom så kommer ju Felicia finnas kvar. Kommer sakna henne. :/
Ha en trevlig vecka!

Rädsla

Jag satt och gjorde läxor när jag plötsligt hörde mamma säga "var är Emil!?", jag tänkte att han gömt sig, så jag gick runt och letade. Lillasyster började också leta, men vi hittade honom inte. Jag kollade under byråer och soffan, men kunde inte hitta honom. Lillasyster gick upp på övervåningen, kanske att han var där. Men det var han inte. Jag blev till slut otroligt orolig och fick lite panik ett tag. Slutligen ropade låtsaspappa: "Jag har hittat honom!", jag andades ut. Vilken lättnad. Låtsaspappa hade glömt stänga dörren till baksidan ordentligt, så Emil hade gått ut. Han fick en promenad på grannarnas tomt i ungefär tre timmar :P inte honom emot, för det var svårt att få in honom sen. När han kom in åt han, sedan la han sig bredvid mig vid öppna spisen. Där låg vi under min filt, jag klappade honom tills han somnade :) härligt va!?
Hej då Elin, jag kommer sakna dig ♥
/Felicia

Inte sitta vid datorn!

Idag ska jag faktiskt försöka att inte sitta vid datorn. Mitt huvud mår inte bra av datorn, och det blir såklart inte bättre när jag är förkyld. När jag pluggar och inte har datorn på pluggar jag också mycket mer effektivt. Jag kommer antagligen sitta vid datorn senare i eftermiddag, då kanske jag har lite bilder att visa. Annars får ni ha en bra lördag. Och juste, halloween! Älskar att sätta upp halloween saker (ska försöka få med mig mamma att hjälpa till). Det jag inte gillar är ungdomar som tigger godis, de är för gamla men har inte förstått det. Gillar inte heller att man sätter upp pynt men tar ner det lika fort...


Röd, gul, grön

Idag följde jag med mami till Ica, eftersom jag är ledig. Jag köpte en Ben & Jerry's då. Älskar det, fast har tyvärr snart smakat alla, haha. Förutom de med chokladglass, blä. Jag är den enda av mina kompisar (som jag kan komma på) som inte gillar chokladglass. Nu ska jag i alla fall läsa lite i "Ondskan", som är en riktigt jobbig bok att läsa. Den är allt annat än dålig, men den är så hemsk. Har jobbigt att läsa/se filmer om våld och action, får sånt medlidande :P Har i alla fall fotat lite självporträtt under eftermiddagen! Kanske visar senare.

A year ago

Bilden togs för precis ett år sedan.

Dagen har varit riktigt bra. Hela veckan har faktiskt varit bra. Kunde inte har varit mycket bättre, i alla fall. Avslutningen kommer bli bra också. Ikväll kommer jag till exempel vara med ett gäng fina flickor och ha kul, och imorgon/övermorgon åker jag till Tunisien. Wonderful! Ska förprogrammera lite inlägg till er, så att Felicia inte behöver ha hela ansvaret för bloggen. Vad vill ni att de inläggen ska handla om? Kommentera!



Just the way you are

Kvällen igår var... amazing! Jag dansade mest med Elin, det var kul :) dansade lite med Maria och... SO läraren haha. Det var väldigt hög musik och jag pratade för högt, det märks idag på rösten. Hade lite för mycket energi igår, så mår jag ännu sämre. Som tur är har jag lov nu! I eftermiddag ska jag i alla fall försöka komma ut och fota lite. Egentligen inte så bra, men det är så fint väder idag. Men nu ska jag fixa mig så jag kan börja plugga, ciao!

Lucky me

När jag är som mest frånvarande på bloggen och knappt hinner titta in för att kolla kommentarer eller nåt, då är det väl tur att Felicia finns? Annars hade bloggen varit död för länge sedan!
Anledningen till att jag varit borta är, som alla andra gånger, fotbollen. Tre träningar på tre dagar. Inte mig emot. Riktigt skojigt. Förutom igår kanske. Någon try-outgrej. För er som inte vet är det som en audition. Vet inte hur det gick för mig. Bryr mig inte så mycket heller. Vet redan var jag ska spela, så att jag ens var med är ganska konstigt...
Bara för att det blev ett så tråkigt inlägg så slutar jag här. Innan ni blir alltför uttråkade. Kanske kastar in en bild innan skoldansen som är ikväll. Haha, jag ska dansa med Felicia! Stackarn kommer ha ont i fötterna sen, haha. :)

I'm still alive

Åh nej! Jag har blivit jättesjuk nu :( men jag lever och jag ska försöka orka kvällen också. Måste bara försöka vila. Var på IKEA med mami efter utvecklingssamtalet (som gick bra). Jag fick med mig en spegel som ska målas, och på Bauhaus hittade jag en filt. Filten matchar den blommiga tapeten och är jättegosig. Riktigt kap! Vill inte fota rummet så mycket ännu, för jag har varken fått en ordentlig sänglampa, tavlor eller spegeln på plats. Mår inte bra heller, så jag orkar inte fota. Men vi hörs kanske innan jag åker, ciao.

PTS

Härligt! Jag har blivit sjuk, precis innan lovet! I morse vaknade jag med en snorig näsa, ont i huvudet och ont i bihålorna.  Jag gick i alla fall till skolan, för så sjuk är jag inte. Och oavsett vad måste jag gå på utvecklingssamtalet (PTS) imorgon. Sen börjar mitt höstlov! :) är ledig resten av torsdagen och hela fredagen. Danskvällen ska jag också orka med, får väl försöka låta bli att nysa någon i ansiktet, haha. Nej, gud vad pinsamt. Tänk bara tanken att jag dansar vals med någon, och så "ATJOOO" rakt i ansiktet. Då tror jag att jag skulle gå hem, pinsamt! Men nu ska jag ladda inför utvecklingssamtalet, det är ju verkligen "sååå jobbigt." ;

Fritid?

Jag behöver loooov! Har varken tid att fota eller göra något annat fritidsintresse. Idag var det i alla fall ganska slappt, det var dansträning. Vals, foxtrot och bugg. En del killar är stela som plankor. Några jag dansade med fick "ont i armen" när de skulle hålla... så handen åkte ner allt eftersom, haha. Det var kul, och jag tror många (både lärare och elever) fick sig många skratt och minnen :P

Reflektionsdag

Alltid lika skönt att jobba hemma! Har fått en hel del gjort. Glömde i och för sig pappret på det man ska kunna till Franskaprovet i skolan, men har pluggat på så gott jag har kunnat i alla fall! Engelskan är klar, Svenskan likaså. NO:n är hyfsat klar. Mindmapen är det i alla fall.
Ikväll är det träning. Från halv nio till tio - är inte det sjukt?! Jaja, får väl leva med det, haha. Får se vad jag ska hitta på nudå. :) Hejsvejs!

Soccer

Det finns få saker som är lika härliga som att spela boll när man inte har gjort det på ett tag. Ganska konstigt att jag satt och klagade över samma sport för några veckor sedan? För mycket av det goda är aldrig bra. Men nu fattar man varför jag älskar sporten också!

Imorgon är det reflektionsdag så då ska jag bara vara hemma och arbeta av det som måste vara klart under den här veckan. Bland annat Franskan, som jag har prov på på Torsdag. Sedan är det Svenskan också, som ska lämnas in fredag. Ska även jobba engelska och NO. Det är ännu en träning imorrn också - taggad redan nu! Fattar inte att jag kunde vara så trött på fotboll för några veckor sedan! :)

Dålig dag

Dagen idag var lång och inte så bra... bland annat svårt att komma upp i morse. Ni vet den där känslan av att få ett lägre resultat än vad man väntat sig? Sätter upp för höga mål och sen går det åt pipan. Jag var med om det idag, det gör såklart inte dagen bättre. Imorgon är det en liten sovmorgon på 10 min, sedan dansträning. Jag har ingen lust överhuvudtaget men det är väl bara att köra på...

Kort vecka

Jahapp, dags att ladda inför skolan. Dock en kort vecka, eller ja, en vecka är fortfarande sju dagar. Men imorgon är en vanlig dag, på tisdag förmiddag har vi dansträning. Alla nior ska trycka ihop sig i idrottssalen, det kommer bli väldigt spännande! På onsdag är det en vanlig dag, på torsdag och fredag är det utvecklingssamtal. På torsdag kväll är det ballroom dancing eller danskväll. Jag har bjudit upp Elin, hehe. Jag har utvecklingssamtal torsdag morgon, sen är jag ledig resten av dagen + fredag. Höstlov efter det :D låter inte det otroligt nice!?

Foton på foton

Igår städades som sagt rummet. Bara för att det skulle bli ännu finare så sattes det idag upp 11 stycken tavlor också, med mina egna motiv. Det som är gemensamt med alla tavlorna är att det är växter av olika slag som har hamnat på väggen. Dessa tavlor sitter nu på min vägg:
och
Ser nu att en del tavlor sitter riktigt snett, men då får ni komma ihåg att jag håller kameran en aning snett också. (a) Och det blev ganska dåligt med blixten, men var tvungen att använda den för det är så dåligt ljus (enligt kameran) i mitt rum. Har ni några frågor om vilka bilder det är så är det bara att kommentera. ;D
Innan jag avslutar inlägget så ska jag göra lite reklam för den här bloggen. Det är nämligen så att jag har gått till final med en bild i hennes tävling, och nur ädet röster från läsarna som räknas. Så om ni inte skulle ha nåt emot att slänga in en ynka röst på min bild skulle jag bli jätteglad!
Ha det gött!

Lilla Felicia

Jag när jag är liten, haha. Cooling redan då! Randig pyjamas så jag ser ut som en bandit, underbart :P
Idag måste jag börja få ordning i mitt rum och dammsuga. Svårt att tro, men det har blivit dammigt när jag har packat upp osv. Sedan behöver jag verkligen plugga idag, har knappt gjort det på hela helgen. Det har visserligen varit väldigt skönt, hehe. Men rummet ska jag faktiskt börja med, har en låda kvar att packa upp. Så bäst att köra igång!

We will rock you

Kom hem alldeles nyss. Vi var på "Queen- We will rock you" musikalen. Sjukt vad bra den var! Jag avgudar alla som var med (speciellt trummissen, hehe). Dock var handlingen inte så bra, skulle kunna varit nedskriven på en fikarast. Men när de sjöng och bandet spelade, vilket drag! Jag tror jag är döv nu, men det var jättebra. Så om ni ska på musikal i höst, gå på den! Alla är jätteduktiga, också unga så det var nya ansikten. Ännu bättre!

Otroligt nog

... har jag hunnit med allt som jag hade planerat för dagen. Känner mig faktiskt riktigt duktig! Har faktiskt passat yngsta syrran under tiden också; resten av familjen är på fotbollscup.
Rummet är ovanligt tomt nu, för jag rensade ordentligt, kan jag säga. Massor med papper har slängts, gamla prydnader och liknande har plockats bort och 90% av rummet har dammsugits.
När det gäller gymnasieletandet är jag jag nu nere på 10 st möjliga, varav en del jag favoriserar en aning, haha. Har sorterat bort efter program, inriktning, restid och omdömen från andra som gått på skolan. Så, nu är det alltså bara tio stycken kvar, och det är de som jag antagligen ska besöka på Gymnasiemässan. Ska bli spännande att se var det slutar någonstans!
Naglarna är också fixade. Gammalt lack är borttaget, smuts under naglarna borttaget det också, och så har jag målat på ett lager med Powerflex Nail Strengthener, från Depend.

Har planerat ett litet roligt inlägg till senare, men får se om det blir av. Ha en så bra lördagskväll nu! Jag är ganska säker på att jag kommer få det i alla fall!

Dagens

  • Städa rummet - Ordentlig rensning. Allt ska sorteras, damsugas bort och plockas undan!
  • Läsa igenom GymnasieGuiden - Vilken trevlig överraskning! Äntligen kanske man kan få reda lite på det här om gymnasievalet!
  • Fixa naglarna - Dags att ta bort gammalt nagellack och kanske sätta dit ett nytt. Får se om det hinns med!
Ha en trevlig lördag!

Ny låt

Under kvällen hade jag planerat Idol och film, men så blev det inte. Gick till musikrummet och klinkade lite på synten. 30 sekunder senare var låtsaspappa där. Vi började på en låt och den blev gryyym! Vi är inte klara, men än så länge är den bra. Jag ska även sjunga den, spela in och visa för min lärare. Det kan hjälpa mig till ett MVG. Bra va!?

Fnö

Varm choklad med grädde och kanel ♥
I morse blev jag väckt av lillasyster. Jag försökte avnjuta en sovmorgon, men nej. Hon ruskade på mig och sa "DET SNÖÖÖÖAAAAAAR!". Jag tittade mig yrvaket omkring och fattade ingenting. Men när jag kom ut ur duschen och kom in i köket ställde jag mig och bara gapade. Sedan var det bara att äta frukost snabbt, för att sedan ta fram vinterkläderna. Det är mitt i den röran jag kommer på det. Jag har inga vinterskor. Så på med Conversen och ut i snön... Det var inte roligt och mina fötter var kalla hela dagen. Hade också den sämsta redovisningen i hela mitt liv. Var så nervös så jag fick kräk reflexer. Mysigt!? Nej. Men jag lever och nu sitter jag här. Ikväll blir det mys med familjen och någon film. Har inte hälsat på Emil idag heller, fy mig :)

SNÖ?!

För tusan - nu måste vi börja vara snälla mot miljön. För jag vill inte att den första snön varje år ska komma så tidigt som i Oktober. Usch, det är hemskt. I och för sig låg den bara här i morse - nu har den smält bort - men det tvingade mig ändå att ta bussen. Fast det skulle jag ändå snart ha börjat göra, det är kallt ute! Tydligen så kallt att det passar snöflingorna.
Dagens skola har inte varit så jobbig, två lektioner och sedan danstränings på eftermiddagen. Det är nämligen danskväll nästa vecka på Torsdag. Vi får hoppas att ingen vill dansa med mig, för jag kan verkligen inte dansa!
Bjuder på en vinterbild från förra året, tagen med mammas kompaktkamera, eftersom jag då inte hade min fina systemkamera. ;D
Som sagt, kvalitén...

Bilder på rummet

Före
Efter. Visst blev det mycket bättre? Det har såklart inte kommit upp tavlor så det ser lite tomt ut.
En tavla med bilder fotade av mig. Måste räta till de lite ser jag, men fixar det sen. Den ska nog upp på den beigea väggen, rummet blir mycket mer personligt med egna bilder :)

Yesterday

Någon som kan säga en bättre känsla än efter en match då man har gjort bra ifrån sig? Inte jag i alla fall. Under matchen igår så spelade jag väl hyfsat, men när matchen slutade 0-0 i full tid blev det dags för straffar. Kortfattat kan man säga att eftersom jag lyckades rädda en så var vi klara för att gå vidare. Då är man glad!
Hoppas ni mår lika bra därute i cyberspace! :)

Plan Sverige

För att det är för en viktig sak.

Rummet är klart!

Dagen är över! Yeah. Och vet ni? Jag sov i mitt nya rum i natt :) visserligen vaknade jag klockan sex, men jag har sovit så dåligt på sista tiden. Men jag ska alldeles strax ladda över bilder till datorn så ska ni få se!

I just want you to know who I am

Ska snart hoppa i säng, faktiskt. Jag är så otroligt nervös så jag vet inte var jag ska ta vägen. Provet på morgonen och redovisningen sist. Har i alla fall funderat lite, saknar fotboll något otroligt, men jag har inte tid med tre gånger i veckan. Så därför har jag funderat på att börja på sång, trummor eller dans. Bara för att göra nåt. Alla tre är något jag gillar... vad ska jag välja? :)

Match!

Match idag! En vecka sedan jag senast hade på mig fotbollskorna. Lite omväxling, haha. Men är sjukt taggad, ska bli härligt att rulla boll igen. Men hur kommer det gå när man inte har rört en boll på en vecka?

Iris- Ronan Keating

Dagen idag var inte bra alls. Tråkig, sen lunch och bara... blä. Är extremt trött också. Till råga på det är det redovisning och prov imorgon. Snart kommer i alla fall kusin hit och jag ska lyssna på Iris- Ronan Keating. Dags att sätta igång!

Snart!

Bjuder på de här bilderna idag. Har pluggat sedan jag kom hem. Redovisning och prov på onsdag, usch. Men till höstlovet, då vet jag en som ska slappa heeela lovet! Snart är rummet klart också, tapeterna och golvet är klart. Nu är det bara lister kvar. Sedan ska jag fota rummet så ska ni få se före- och efterbilder. Nice va? :)

Shopping

Var som sagt i Kista igår. Tänkte vara lite snäll och berätta/visa vad jag köpte. Har bilder på några saker, men inte på tröjan. Hittar den inte på H&M och får ingen bra bild på den med kameran. Men den är i alla fall svart, lång (hälften av låren, går den till) och stickad. Den kostade 199kr och den är kanske den skönaste tröjan jag någonsin ägt. Rekommenderas starkt (även fast ni inte får se en bild, haha).Men här kommer bilder på de saker jag har bild på:
Sak: Väska
Butik: Accent
Pris: 149kr (REA)
Bild: Accents hemsida
Sak: Nagellack (Graffiti Nails)
Märke: Isadora
Butik: H&M
Pris: 49.50kr (REA)
Bild: Jag
Sak: Skosnören
Butik: New Yorker
Pris: 25kr/3st par
Foto: Jag
Skosnörena köpte jag tillsammans med Ellen och var mest en rolig grej. Hon fick de två rosa snörena och ett grönt, och jag fick två lila och ett grönt. Ska nog byta skosnören i mina fotbollskor... haha!
Ha det gött!

Please don't leaf me


Andra bilden

Är helt klart nöjdast med andra bilden. Tycker att jag lyckades ganska bra med ljuset. Vad tycker ni?


Söndag

Min lediga helg fortsätter idag. Gårdagen spenderades som sagt med Felicia, och denna dag kommer jag vara med tre fina flickor i Kista på shoppingtur. Det var länge sedan man var ute på shoppingtur på en helgdag kan jag säga. Har mest blivit eftermiddagar efter skolan. På en söndag behöver man inte stressa.
Ha en bra dag!

A walk in the sun



Bättre än väntat!

Åh, vilken grym dag! Till en början var det tråkigt, eftersom vi kollade på golv till mitt sovrum alltför länge. Men när jag sedan fick träffa Elin, då blev det riktigt kul :) fota i massor, och gå runt och prata och skratta samtidigt. Jag hade i alla fall riktigt roligt. Det enda dåliga var att det var kallt, hade bara en softshell jacka och varken mössa eller vantar. Hade platta skor med hål i. Är inte det duktigt, haha? Nu får jag ta straffet för det, är fortfarande frusen. Ikväll ska familjen se på TV, finns inget speciellt roligt, men gör det mest för att umgås. Inte så socialt att sitta vid datorn. Tyvärr dog mitt batteri så jag kan inte ladda över bilderna. Det kan nog ta ett tag, jag har ingen aning om var min laddare är i denna röra. Men snart får jag ett nytt och fint golv!

Den som väntar på nåt gott väntar alltid för länge

Till exempel så har det gått alltför lång tid sedan jag träffade Felicia senast. Det borde vara något straff på det? Men å andra sidan så blir det dubbelt så kul när vi väl träffas! Men idag ska vi ses - underbart! Med mössor, vantar, jackor och kameror ska vi ta oss ut i den guld-röda världen och fota färgglada ting. Låter inte det härligt? Men vi får se hur mycket fota det blir, kommer antagligen blir massor med prat också. Men vi är tjejer, vi kan göra två saker samtidigt.
Nu ska jag fixa till mig det sista, sedan ska jag vänta på söta Felicia, sedan blir det till att ta sig ut till hösten! Ha det bra!

Bra dagar är bra

Vet ni! Idag är en bra dag. Jag ska ut och fota med Elin :D det är hur längesen som helst och det ska bli så roligt! Jag kommer frysa häcken av mig, men det gör inget! Senare ska jag hjälpa till med det nya golvet jag ska få (ZzZzZ), men tapeterna är i alla fall klara! Det är jättefint, är verkligen nöjd. Igår hade jag och Emil jättemysigt. Familjen kollade på TV och Emil låg och jäste vid öppna spisen. Han fick pelets och persilja, han var nöjd. Jag fick varm choklad och senare chips. Jag var nöjd. Fick sova ut idag så jag är hyper, stackars Elin ^^

Riktig helg

Den här helgen kommer bli en riktig helg. Ingen låtsashelg där man inte gör annat än spelar fotboll. Det kommer bli en helg där man träffar kompisar, fotar lite och slappnar av helt enkelt. Ni förstår inte hur jag har längtat! Känns en smula overkligt faktiskt.

Denna helg börjar jag med att skriva på en svenska-uppsats. Nu måste ni tycka jag är galen? För vem pluggar på en fredag? Jo, jag. Då slipper jag förstöra resten av helgen med en novell som ska vara klar till måndag. Och så hemskt är det faktiskt inte. :)

Hoppas ni får en lika underbar helg som jag förväntar mig att få! Ha det gött!


Jag & Emil

Jag och min polare Emil är extremt glada över att det är helg. Vi ska fira denna helg med pelets, äpple, persilja, chips, godis  och glass. Och självklart bara ha det allmänt mysigt. Båda två är väldigt trötta, seg vecka. Speciellt för Emil *host* *host*. Han rör sig ju verkligen såååå mycket. Han kan äta när han vill, bajsar överallt och vi plockar upp efter honom, han kan sova när han vill och han får sjukt mycket kärlek hela tiden. Ändå retar han mig till vansinne ibland. Han är en man, alla män, ALLA, vet hur man retas.
/Felicia

Vattenbilder

Älskar att fota dessa vattenbilder! Tog en blå skärbräda som bakgrund denna gång ;)

We've walked a long, long way



... and there's still more to come.


That's low




Tagga!


Godmorgon!
Har sovit något sjukt dåligt i natt, vaknade hela tiden. Idag skulle jag ha börjat halv tio, men nej, mentorsamtal fem i nio -.- Har även ett musik projekt som ska spelas upp för läraren idag, jag är nervööööös! Ska spela Hero of war på piano, har jag övat? Nej. Men, jag ska göra det bästa av situationen och hoppas på det bästa!

Love is in the air

En bild säger mer än tusen ord.

Ojoj

Besökarna sjunker - vad händer? Inte bra, inte bra...

Plugg idag för min del idag. Som sagt så är det NO-prov imorgon. En massa onödigt (hehe) strunt om atomer, joner, molekyler och periodiska systemet. Som tur var så har jag varit smart och gjort förarbetet nu i helgen. Jag har alltså skrivit upp det man ska kunna om alla betygskriterier i min skrivbok, så nu är det bara att scanna in allt i huvudet också. Men jag har en bra känsla, så förhoppningsvis går det bra imorrn. Håll tummarna!


Själens spegel



Hittills är det bara min yngre lillasyster som har lekt modell på de foton som jag har lagt upp på bloggen. Därför tänkte jag nu visa er min äldre lillasysters vackra ögon. Bägge två har kolsvarta ögonfransar och übervackra ögon. Något som hoppade över mig. Istället fick jag längd vilket de här två inte har än. Kan bero på att jag är några år äldre, haha. Men i alla fall, enjoy. :)


Positiv + Negativ = Neutral?

Positiv jon + Negativ jon = Neutral atom

Byt ut "jon" mot "match".
Byt ut "atom" mot "helg".
Stämmer ekvationen fortfarande?

Positiv match + Negativ match = Neutral helg?

Jag vet inte. Kan man tänka att en vunnen match väger upp en förlorad? Nej, för det funkar inte så. Tänk om det gjorde det.


Not today

Idag blir det inte mycket från min sida, dels rummet som håller på att spacklas. Igår kraschade min dator, fick igång den igen men den dog strax efter. Nu funkar den, men det verkar som om den här datorn har gjort sitt... Ska iväg och köpa ett USB minne, ifall jag har virus. Tänk att förlora alla (över 1000) bilder! Sen ska det beställas tapeter och lite sånt. Så idag blir det inget, men vi hörs :)

Veckans band

Maroon 5 in my heart


Maroon 5 - Misery


Maroon 5 - Give a little more


Maroon 5 - Curtain Call


Maroon 5 - Stutter

De som jag upprepar på Spotify just nu. Men älskar alla låtarna från deras senaste album, så det rekommenderas. :)


Lördag

Vakna vid halv elva.
Frukost.
Plugga NO lite snabbt.
Försöka få ner någon sorts lunch.
Match.
Vinst.
Middag.
Duscha.
Plugga.
TV.

Är det en normal tonårings lördag?


Projekt på gång

Har inga bilder att visa och vill inte skriva vad jag gör på dagarna för det är tråkigt. Efter tapetseringen ska jag påbörja ett projekt, foto projekt. Ska inte berätta något nu, för då blir det inte lika roligt senare ;) dock kan detta projekt misslyckas totalt, beror lite på mina foto kunskaper. Men det ska bli roligt, och kanske investerar jag en reflexskärm snart :)


Together, we're unbeatable

Skoldagen gick snabbt idag. Kan bero på det faktum att vi bara hade tre lektioner, eftersom vi fick sovmorgon på morgonen (såklart), eftersom franskan var inställd. Och efter det var det bara Svenska och Engelska. Nu precis har jag målat naglarna, och om en stund ska jag göra mig i ordning. Kvällen ska nämligen spenderas med några skojiga flickor. Ha't så bra!


Welcome to the dark side, we have cookies!

Kakoooooooooooooor.
Är äntligen hemma och det är äntligen helg! Denna helg ska dock gå åt till lite annat än det vanliga... ska nämligen börja packa ner alla mina saker i flytt lådor, för att sedan flytta in i storasysters rum. Nej, jag ska inte byta helt, men ska få nya tapeter i mitt rum! Ska också ta en före- och efterbild, såklart! Men nu ska jag börja röja lite, hörs ;)

Leaf




Total eclipse of a heart

Tjenare! Inte så mycket att skriva idag så jag bjuder på en bild på mina underbara Converse och en låt. Har bara pluggat, fast inte så länge idag. Innan jag somnar ska jag läsa lite i "Ondskan" som vi läser i skolan. Riktigt hemsk, men måste ändå läsa den, haha. Nu ska jag försöka lugna ner mig lite, drack en smoothie så nu är jag hyper, extrem sockerkick! ^^

Glada listan

Kommer ni ihåg inläggen där jag ber om låtar som gör er glada? De hade nämligen ett syfte: Glada listan. På den har jag samlat de låtar som gör mig glad, som får mig att vilja hoppa runt och dansa, trots att det är mycket i skolan eller stressen blir för mycket. Den kommer antagligen fyllas på eftersom, så känner du dig nere är ett tips att lägga till den på din egna spotify. It'll make you smile again!


You're the missing piece I need

Isabelle på festen.
Idag har jag pluggat, pluggat, pluggat och pluggat. Känns ändå skönt att nästan vara klar med ett projekt som ska lämnas in om två/tre veckor! Hinner få feedback och finslipa. Men gosh vad jag har jobbat hårt med det, men det är så det är, jag ska ha MVG i samhällskunskap!

Fritid

Idag har jag äkta fritid. Alltså: Ingen fotboll, inga läxor. GUD vad skönt. Visst älskar jag fotboll, men 6ggr i veckan är en överdos. En stor överdos. Så idag tänker jag få lite gjort här hemma. Till exempel har jag röjt lite i rummet, som var helt översvämmat av fotbollskläder och vanliga kläder. Och för en gångs skull kan jag ha skolböcker liggandes på skrivbordet och inte på högar av saker. Haha.

Sedan så måste jag säga att jag gillar min mobil mer och mer. Jag valde den främst för att det är touch och man kan spela spotify på den. Att de sedan har gjort så stor grej av mobilens kamera har jag fullständigt struntat i. Men när jag prövade den - jag blev positivt överraskad! Dessutom kan man redigera bilderna på mobilen! Och då är det inte saker som att sätta klistermärken på den, utan man kan ändra ljusstyrka och kontraster på den, till exempel. Vad tycker ni om den här bilden till exempel:


Vivaz Pro
5,1 megapixel

I really recommend it!


Calm down



Jag känner mig riktigt skicklig när jag lyckas med att tajma in skolarbetet så att allt kommer då jag har som minst i fotbollen. Den här veckan har jag nämligen bara fyra dagar innehållandes fotboll, vilket är stor skillnad mot förra veckans sex dagar. Och den här veckan har jag mycket mer plugg. Två saker som ska vara klara till imorrn. Inga stora saker, men ändå. :)

Dessutom är det kanelbullens dag idag! Jag hade självklart fotat mammas och syrrornas bak om jag inte hade haft träning när det var lagom ljust här i huset, och min blixt gillar jag inte speciellt. Därför får ni istället en bild jag knäppte på gårdagens korta fotorunda i trädgården, så enjoy!


Nu kör vi!

En vanlig skoldag idag, men var/är jättetrött. En ny vecka och nya tag, bra början att sova för lite och vara jättetrött i skolan, hehe. Ikväll ska det i alla fall ätas bullar, det är ju kanelbullens dag! :) Men jag har en fråga till er, är vanilj eller kanelbullar godast?

Tycker lite synd om mig själv

Just nu tycker jag väldigt synd om mig själv. Vi var hos morfar på släktmiddag, sedan körde alla barn Burken, klassikern när man ska gömma sig och sedan springa fram och burka sig. Jag och storasyster sprang mot burken, hon för att burka sig och jag för att burka henne. Då kommer hennes pojkvän (muskelmassa som är runt 25) och slänger sig över mig bakifrån. Jag ramlar såklart och får hela hans vikt över mig, men lyckas trycka bort honom så han ramlade och fick en gräsfläck i rumpan (hehe). Men jag fick jordfläckar på mina favoritjeans, höften, utsidan av benet och knät gör ont. Imorgon har jag säkert blåmärken överallt. Kan inte sitta på min hårda skrivbordsstol för det gör ont, så får sitta i soffan ^^ nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och kolla på Parlamentet! Sedan ska jag borsta lilla Emils päls, min älskling :)

The breeze of change




Festbilder

Några bilder jag fotade på festen i fredags. På alla bilder är det Sanna, Isabelle, Romina och Rominas katt. Födelsedagsbarnet är i mitten på första bilden! Men vad tycker ni? De blev väl okej i alla fall? :)


Serieetta

Precis som vanligt är min helg späcka med fotboll. Tre matcher även denna helg. Men som tur är så är de utspridda över fre-sön i stället för lör-sön. Alltså är det inte dubbel match någon dag. Igår var det seriefinal i div. 2. Vi vann den, så alltså vann vi hela serien och kommer få medaljer!

Idag var sista matchen i Elit, och det gick ju åt pipan så det är ju inget att hurra för.

Och imorgon är det dam-match som antagligen kommer avgöra om laget stannar kvar i div. 4. Så den är jag riktigt peppad inför!

Kommer ni ihåg när jag bad er skriva låtar som gör er glada. Fick bara en kommentar på det inlägget, men en kommentar som var riktigt hjälpfull. Nu får ni chansen att kommentera igen, och ganska snart kommer Glada listan upp. En spellista jag gjort på spotify bara för att det är höst och tråkigt ute. :)

Nu börjar teven igen, så jag måste gå, ciao!




We are the champions - Queen

En hyllning till mitt kära lag först, bara. Ni är bäst!


Nytt teckningsmaterial

Minns ni att jag beställde nytt teckningsmaterial? ;) here it is! En stompf, en vit perfection pen med borste på andra sidan och knådgummi. Har redan provat det, någon som vill se ett resultat senare? :) Kommentera!


Teenage Dream

Har fastnat för Katy Perrys "Teenage Dream", sjunger på den hela tiden. Nu är det äntligen helg. Gjorde även det sista provet på ett tag, så nu känner jag mig otroligt glad och nöjd med att jag lyckats få åtminstone G på allt!
Ikväll ska jag hem till Romina för att fira hennes födelsedag, ska även sova över. Är sjukt trött och vill helst bara vara hemma och sova. Men får tänka att jag gör det för henne och eftersom det kommer andra härliga tjejer så blir det nog inte så farligt som jag förutspått! ;)
Nu ska jag kolla igenom kameran, ska fota lite hade jag tänkt. Hinner jag lägger jag över lite bilder på bloggen, men tror inte det ^^

Cellphone

NY MOBIL! Woho! :D Ny kan jag lyssna på spotify everywhere I go!

Sony Ericsson U8i Vivaz Pro


bloglovin
RSS 2.0