1 år

Otroligt nog så har bloggen funnit i ett helt år nu. För ett år sedan så satt vi inne på Valborg (Felicia var sjuk) och knåpade med stilmall, kodmall, kategorier och bilder och skapade den här bloggen. Ganska otroligt att vi har hållt igång bloggen så länge nu, även fast vi (Elin) har varit riktigt kassa på att uppdatera på senaste tiden. Men vi går mot ljusare tider (bokstavligt talat) så snart kommer inläggen bara flyga in.
ETT FYRFALDIGT LEVE - DEN LEVE - HURRA HURRA HURRA HURRA!

Spex

Visade aldrig spex bilden på mig. Mamma fotade mig med kläderna men bilderna blev inte så bra, haha. Jag är i alla fall Pippi Långstrump längst ner, sittandes i lövhögen. Detta är såklart inte "the final picture". Jag är i alla fall helnöjd med min utstyrsel! Vi sprang hem på rasten och sprayade mitt hår. Den gröna tröjan kommer från H&M, tyget till förklädet från Myrorna, strumpor från H&M och skor från Myrorna. :)
Felicia

Valborg

Tjaba! Valborg idag, just nu lyssnar jag för fullt på Spotify eftersom det ändras imorgon. Har väldigt mycket som måste göras; läxor (!), köpa skor till balen, köpa saker till Polen (två veckor kvar), växla pengar och massor med annat. Så... I'm sorry att det är lite dött här. Idag ska jag i alla fall jobba, börjar 12. Ikväll ska jag och Elin fira valborg tillsammans, blir kul! Vi hörs när vi hörs.
Felicia

School

Oh shit its M O N D A Y tomorrowA sprinkle of my thoughtsKiMP -
90% av min tid går åt till att plugga, annars är det väl äta och sova. Men efter ännu ett MVG i slutbetyg har jag nya krafter. Nu kör vi alla nior!
Felicia

Girls just wanna have fun

Favorit i repris.

Har hur mycket plugg som helst så jag hinner inte skriva något vettigt i bloggen, mer än att jag lever. Imorgon är det spex, men jag väntar fortfarande med att berätta. Imorgon tänkte jag lägga upp en bild på min fina utstyrsel. Eller, fin och fin... rolig och alldeles knasig. Nu måste jag återgå till batterier, motorer och elektromagneter.
Felicia

Central Park


Central Park är en enorm park mitt på Manhattani New York. Otroligt coolt hur en sådan grå storstad med vägar, skyskrapor och människor överrallt kan ha en sådan stor grön och blå fläck mitt i. Var en ganska underlig känsla man fick när man gick i det gröna och kunde titta upp på de höga husen runt omkring. Det är en sådan där grej man inte kan beskriva för någon, man måste uppleva det.

Elin.

Jobbet och påskmiddag

Alldeles strax kommer storasyster och hennes kille förbi och hämtar mig, då åker vi till jobbet. Ska inte jobba, utan ska lära mig hur allt funkar. Om jag ska jobba där i sommar måste jag kunna allt, så det blir min förmiddag. I eftermiddag är det påskmiddag hos morfar, alltid roligt!
Felicia

The big apple (pie)





Home sweet home. Efter tio dagar i det Nya Landet så är jag hemma igen med en massa nya minnen, foton och kläder. Har shoppat en hel del, tagit 365 bilder och sett otroligt höga hus. Och så är det fortfarande lov, härligt härligt. Sakerna jag har köpt kommer komma upp om ett tag, bilderna kommer upp efterhand och minnen är ju lite svåra att berätta om så de behåller jag för mig själv. Nu gäller det att vända tilbaka dygnet så nu tackar jag för mig och snart ska jag somna i min egna säng. 

Ciao så länge.
Elin.

Påsk 2011

Tjena! Har varit upptagen ett tag, igår var vi i Nyköping och hälsade på släkten. Fick ett påskägg med choklad och 30 euro till Barcelona. Vi drog även ut på stan, hittade faktiskt en hel del. Hade kunnat köpa massor med saker, men innan vi åker till både Polen eller Barcelona känns det dumt... fick i alla fall med mig en lång (!) tjocktröja och en skolavslutningsklänning från MQ. Den klänningen har jag inte sett på "våran" MQ så det kändes bra :) låtsasfarmor betalade en snygg jacka till klänningen, så nu behöver jag bara leta efter skor så är jag klar inför balen och skolavslutningen. Skönt!
Felicia

I have all the strength to make it through

Kolla vilken bild! Gillar att den är så ljus med med mycket kontrast i ögonen, tog den mitt i en rörelse. Hon ser verkligen sorgsen ut.

Idag har jag inte gjort något speciellt överhuvudtaget, suttit vid en labbrapport. Mamma och låtsaspappa har fått förklara allt om och om igen, men fysik är verkligen inte roligt. Har i alla fall fått påskägg från påskharen *host* mamma *host*. Har även sett den preliminära intagningen, I made it till mitt första val! Det kan dock bli omval för min del, var inte så många som sökte det gymnasiet och den linjen... är rädd att det tas bort från den skolan. Men jag får se, the choice is difficult.

Felicia

Flower Power

Sony a230
f /5.6
1/800
ISO 400
Redigerad i Camera Raw och Photoshop

Sommaren är på väg!

XOXO, Sarah-Leigh♥SUNSURFERSweet Tooth SuicideR&M
Har varit tomt här ett tag men jag har varit upptagen den senaste tiden. Trots solen måste jag sitta inne och göra läxor, allt annat än kul! Det märks att våren är här i alla fall, har varit ute jättemycket och jag har fått hur många fräknar som helst. På torsdag får vi veta vår preliminära intagning till gymnasiet, längtar! :)

Converse All Star

M o o n l i g h tUp close shots 01827637 | Flickr - Photo Sharing!Untitled
Hej på er! Jobbade hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen, var rejält trött när jag kom hem. Men det var inte tid för det, jag gick hem till Amelie där det blev film. Det var kul, men filmen är läskig :P har varit ute i solen nästan hela dagen, det syns på mina armar, haha. Nu är det middag, ciao!

Felicia

I am number four

Härifrån
Ska till jobbet om en timme, då blir jag hämtad av storasyster + hennes kille som jobbar samtidigt. Sedan måste jag hem snabbt för att handla snacks och äta middag innan jag åker hem till Amelie för filmkväll. Var och såg I am number four igår, den var jättebra. Fick kommentaren "du är så himla lik Dianna Agron både till utseendet och filmkaraktären" (hon gick runt med en kamera i handen nästan hela tiden). Men det var väl inte bara för kameran, utan sättet att bete sig på... kan inte riktigt förklara, haha. Har många gånger fått höra "du är jättelik Quinn i Glee", där håller jag dock inte med. Men mitt hår och hennes hår är väl ganska lika, typ?
Felicia

Påsklov!

Ja, nu har Elin åkt iväg till New York. Vad ska jag då hitta på under påsken? Har ganska många planer, faktiskt. Jag ska jobba, träffa kompisar, äta middag hos släktingar, plugga och eventuellt så blir det en kryssning till Tallinn. Sista lovet innan sommarlovet också, det går fort. Snart sitter jag i ett nytt klassrum i en ny skola- gymnasiet. Skrämmande men spännande.
Felicia

Behind blue eyes



Den här låten har jag undrat vad den hetat i säkert ett halvår, ända sedan den spelades samtidigt som en trailer till en tv-serie. Jag har lyssnat på den innan dess, gillat den men aldrig vetat vad den heter. Så igår när jag vaknade av min klockradio, vad tror ni spelas på radion om inte den här låten?! Så det vara bara att memorera texten och sedan googla upp den. Så ni alla andra där ute som undrar vad den heter så heter den Behind blue eyes och är gjor av The who men jag föredrar Limp Bizkit's version, som är den versionen som ni hör i det här inlägget. Enjoy!

Elin

Old changes into new

Hej blir Hello. Lämnar Sveriges mark imorron för New York. Har längtat i säkert ett halvår. Ska få in lite tidsinställda inlägg och sedan så är det upp till Felle att hålla bloggen levande. Vi (bloggen) fyller ju ett år snart också! Byebye/Hejdå!
Elin

Blue like the blue blue sky

Idag efter skolan var jag ute och joggade med Maria, det var skönt. Vi övade även litegrann på Don't stop believing som vi måste kunna under påsklovet, blir eventuellt rep med kompisarna i låtsaspappas skola :) imorgon är det två nationella prov, engelska och svenska. Hade även muntligt i engelska idag, det gick allt annat än bra!

Somewhere behind those trees

Alla bilder från fotograferingen med Malin är bra, så de kommer visas ett tag framöver!

Det kommer bli en kort skolvecka den här veckan. Igår var det som vanligt, men vi började 10 (vilket jag självklart hade missat). Idag slutade vi en timme tidigare eftersom lärarna skulle på kurs och ikväll är det seriestart - woho! Imorrn så är det nationella prov i Engelska på morgonen och sen är det lektioner som vanligt. Torsdag har vi reflektionsdag vilket passar perfekt eftersom på fredag så lämnar jag landet för ett tag. Hejdå Sverige and Hello New York! Ni fattar inte hur jag har längtat! Aja, nu fick ni en update iallafall. Ciao!
Elin

Look into my eyes

Elin

Spring is here soon

Vet ni vad jag har gjort? Nej, det vet ni förstås inte... Jag var hos morfar och hämtade min dräkt till spex, som hans sambo sytt upp åt mig. Jag tänker inte berätta vad jag ska vara though, ni får se den 27 april :) Den är riktigt fin i alla fall! Nu blir det lunch och plugg.

Rio i 3D

Höll på väldigt länge för att få till en bra bild, denna ska ritas av så småningom. Var nyligen ute på en joggingtur och nu ska jag på bio med lillasyster, storasyster och hennes kille. Hoppas ni haft en fin lördag!

Nyheter



Nya designen på plats! Var på tiden! Om det inte syns så tryck F5 tills den syns. Om den ser konstig ut så kommentera vad felet är och vilken webbläsare du har! Nu är våren här!



Hej, vill du ha en resa utomlands? Ja, tack

Imorgon har jag tre nationella prov, det är alltså prov hela dagen. Börjar med engelska, tror det är läsförståelse, sedan är det hörförståelse i engelska. Sist är det matte, muntligt. Jag fasar för alla tre, men jag kan inte göra mer än mitt bästa. :) imorse skulle jag prova vår nya plattång; jag plattade, sprayade, plattade och sprayade. Det höll ganska bra, men det tog ett bra dag att få bort det! Inget jag rekommenderar, hahaha. Skulle i alla fall inte tacka nej till en resa och få vila upp mig ett tag. Typ Hawaii eller nåt?

Ph by me


Släktmiddagen hos morfar i söndags.

My dear friend Julia.


Random grejer


(Tryck för större)
En snabbredigerad bild från morbrors födelsedag och en jättevacker bild på mig och Elin. Jag har en bildläxa till imorgon, ska analysera en målning av Dali. Det är inte svårt, grejen är att jag kan skriva och skriva och skriva helt utan stopp. Men jag ska nog lösa det. Tänkte komma med ett tips imorgon eller i övermorgon. Kika in de närmsta dagarna :)

Lat


Idag är en såndär dag då man bara vill göra roliga saker.
Jag vill redigera bilder från lördagens fotografering med Malin, jag vill titta på tv-serier på datorn och jag vill leta saker till balen (klänning, skor etc.). Faktum är att jag har gjort alla tre sakerna. Saken är den att jag inte borde göra det. Jag borde göra SO Franska och en massa andra saker. Speciellt SO:n. Det som är kvar är i princip att läsa igenom den, lägga in fotnötter, lägga in bilder och göra en källförteckning. Men jag hatar att läsa igenom det jag har skrivit. Usch. Blir till att göra det efter middagen. Kan ju försöka göra det som är lite roligare än det innan maten så har jag inte alltför mycket att göra efteråt.

Elin

Details

Hej hopp! Är hemma från skolan och ska strax sätta igång med läxor. Det är bild läxa som väntar och det gör mig inget för bild är kul. Det har varit en bra dag så jag hoppas det håller i sig :)

News in my wardrobe

Ring från Accent
Linne och shorts från H&M
Jacka från H&M

Själens spegel

Färg eller svart-vit?

Elin

Redigering

Bilden blev ju riktigt dålig när jag la in den på bloggen! :O Synd, jag blev ganska nöjd med bilden när den var i Photoshop. Har ändrat exposure, contrast, colors mm. Ikväll är det släktmiddag hos morfar, innan dess väntar ett svenska projekt och fikaförsäljning i centrum!

Påfyllning

Har upp över öronen med foton just nu. Och det är så underbart! Jag och Malin har äntligen haft vår lilla "photoshoot" och jag måste säga att resultatet är fantastiskt! Mest från Malins sida men jag är också otroligt glad öve rmin egna insats. Så, nu  är det påfyllning med bilder vilket betyder påfyllning med inlägg från min sida - bra va? :) Ska försöka få ihop en ny design också, börjar bli på tiden att jag tar tag i det... Ha det bra!
Elin

It's like an angel falling from heaven

Det är fredag! Jag är så glad! Den här helgen bjuder dock inte på så mycket, skulle jobbat i helgen men det blev ett missförstånd mellan mig och storasyster. Inte lika bra, men det gör inget :) På söndag är det fika försäljning till Polenresan. Men jag har inte alls många läxor, vilket är jätteskönt! I deserve some freetime. Har bara 5 läxor att jobba med till nästa vecka, happyhappyhappy!

bloglovin
RSS 2.0