Countdown

2 DAGAR KVAR!

I dag så var det tema ännu en gång. Och precis som jag skrev innan så blir det bara tråkigare och tråkigare. Vi satt i datasalen i en och en halv timma till en början, bara för att lärarna som håller i det hela inte kunde få igång projektorn tillsammans med datorn. 99% av alla där gick självklart in på facebook, däribland jag själv. När de äntligen fick igång det så skulle de visa bilder som hade blivit tagna under temat. Alla i gruppen har fått välja ut sin bild, och vi skulle nu visa upp den och berätta varför vi har tagit den. Sedan så klantade självklart lärarna till det ännu en gång, då de skulle vända en bild. De kunde inte få upp bildspelet igen. Så vi fick lunch.

Efter lunch så lyckades de få igång det igen, sedan babblade de om vaenda bild i säkert flera minuter, dessutom, så vi kom inte därifrån förrän klockan ett. Men det är ändå tidigt, i och för sig.

Imorgon är det bara urrensning och rengörning av skåpen som står på schemat, sedan får man åka hem. Dan därpå är det SKOLAVSLUTNING!
Blden jag valde:

Canon EOS 1000D
EF-S 18-55 mm

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0