Livet rullar på

Ville bara step by för att säga hej. Jag lever, även om jag ibland undrar om jag verkligen gör det. Det är som med Elin, livet rullar på och det är mycket att göra. Om jag säger att denna vecka är det en läxa tills varje dag och då ska vi inte tala om fredag. Vi har tre lektioner men två inlämningar och tre läxor! På måndag har vi matteprov 08.00 på morgonen, tack för den. Tack vare matteprovet och tre andra inlämningar/redovisningar missar jag storasysters flytt på lördag. Nu ska jag gå igenom min presentation jag har idag, sedan måste jag gå till tåget. Idrott som första lektion.
Felicia

I'll search if you don't see it


Livet rullar på. Det händer mycket just nu, och som vanligt kretsar mitt liv för tillfället till 50 procent runt fotbollen. Överraskande? Sedan så spelar skolan en stor del just nu också, tyvärr, men idag är det den första av två studiedagar, vilket man verkligen inte tackar nej till. Men jag lyckas klämma in andra roliga saker också, som att gå på konsert (Veronica Maggio på Grönan) och att ta mig ut och fota. Innan har jag inte varit nåt fan av att fota höstbilder, tycker aldrig att jag lyckas få till den där mysiga, varma känslan. Men i år så har jag lyckas någorlunda bättre, kanske främst för att jag har mitt superba microobjektiv?

Elin

Måste bara få berätta...

Dagen idag, alltså usch! Vaknade och den första tanken var "neeeeej, jag vill inte!". Fixade mig och åt frukost, men precis när jag ska in i badrummet går någon annan in och jag kan inte borsta tänderna. Då fick jag väldigt bråttom och fick springa till tåget. Vid spärrarna Lyser det grönt men själva spärren öppnas inte. Tåget väntade. Jag blev stressad och provade igen, men då lös det rött. Provade en andra gång och det gick inte heller... efter att ha provat en annan spärr gick det fortfarande inte. Men som tur var öppnades en av spärrarna och jag hann precis innan avgång. På tåget var jag fortfarande sleepy och försökte vila så mycket jag kunde, tänkte att promenaden till skolan från stationen skulle bli skön. Då ser jag regn smattra mot fönstret och jag suckar högt. Signalfel och tågkö gör att jag måste springa för att hinna i tid. Frukosten höll på att komma upp och första lektionen är idrott- konditionstest. Jag kom inte alls långt och med en negativ inställning, stressig morgon och illamående är det kanske inte så konstigt. Sedan naturkunskap med en övning som jag inte förstod någonting av. Samma sak på lektionen efter det- historia. Vi jobbar med antikens Grekland. Avslutade dagen med samhällskunskap och en redovisning där jag pratade alldeles för snabbt och vi var sist så alla fick sluta sent för att vi presenterade så länge. Efter fotoklubben i skolan gick jag till tåget och magen började kurra, och för första gången på tre veckor glömde jag frukt. Plånboken var också hemma, så med en kurrande mage satte jag mig på tåget. Det som gjorde min dag sjukt mycket bättre var att mamma hade bäddat sängen jättefint och dessutom åt vi jättegod lax till middag. Ikväll blir det en joggingrunda och första avsnittet av Glee- säsong 3!

Felicia

I whisper in your ear and say

Asha Ali - The time is now

Jag har en gång förut berättat för er hur jag hittade en låt som jag letat efter i flera år. Det kan ni läsa om här. Nu har jag äntligen hittat en annan låt som jag funderat över vad den heter i några år. Jag hörde den nämligen i en SAAB-reklam och kunde inte hitta den någonstans, nu är den funnen! Tack vare den här hemsidan! Hoppas jag har kunnat hjälpa några med att hitta denna underbara låt nu. :)

Elin

Tävling!


Jag är med och tävlar i Jonna Erlandssons tävling där man kan vinna valfritt filter från tvspelsweb.se. Det filter jag vill vinna är det här.

Elin

Vacker utan spackel

Nej, bloggen är inte bortglömd. Musikalträning, plugg och The sims idag. Börjar 12.20 imorgon, skönt! Annars är det allmänt mycket att göra och jag letar fortfarande efter en ny skolväska. Får försöka tagga till lite, tycker att det går så segt i skolan. Nu tänkte jag i alla fall gå och lägga mig snart, så länge får ni beskåda den vackraste bild som någonsin tagits!
Felicia

Ångest

Besökarna och prenumeranterna stiger - vår uppdatering sjunker. Fy på oss! Ska försöka komma ut med kameran imorrn i alla fall.

I helgen har jag pluggat, städat rummet som hastigast, spelat fotboll, fixat så jag har ont i benet igen. Dessutom så får man smått panik när man märker hur hösten närmar sig, att vintern snart är här. Jag vill ha sommar och vår, varmt och sol!

Elin

Följ oss via bloglovin!

bloglovin

Nu när du ända hittat hit kan du väl följa oss på bloglovin så att du inte tappar bort oss?

Education, education, education...

Svenska, matte, bild, naturkunskap, historia, samhällskunskap... ja, listan kan göras lång. Men med en smoothie och regn som smattrar mot fönsterrutan gör det inte så mycket. Hade dock väldigt gärna tagit fram ett ritblock, kameran eller bara sätta mig framför TV:n. Längesen jag satt med familjen och kollade på TV, såg på Idol och Robinson. Det börjar också kännas av att jag går upp klockan 6 varje morgon, när jag går till stationen börjar resten av familjen äta frukost, haha. Nu blir det dock sovatime, tåget går kvart över sju. Jippi!

Felicia

Det kliar i fingrarna

Just nu befinner jag mig i en period där jag vill köpa allt jag får syn på. Och jag får egentligen inte köpa ett skit. Vi ska nämligen till Florida i vinter (lyckligare tjej finns inte just nu!) så jag måste spara in pengar för att kunna gå loss på Forever 21 och Converse där. Men det finns ju saker man vill köpa här också ju! Som en massa mysiga stickade tröjor från HM, eller snygga smycken från alla möjliga ställen. Men det som är ännu värre är kanske alla de saker som jag inte kan köpa här hemma, utan måste vänta med tills jag kommer till USA. Som Conversen jag sitter och dreglar över just nu, till exempel. Eller alla de smycken jag vill köpa från Forever 21:


Oh herregud. Jag har blivit en materialistic girl. Jag skäms. Jag är en fara för mig själv. Men jag kan inte låta bli! Och drömma får man väl?

Elin

My lips are sealed



Inspiration: The Pierces - Secret

OBS: Dragkedjan som användes till montaget är tagen härifrån!

Elin

Don't bring flowers after I'm dead

Äntligen är skolveckan över! Har varit jätteseg och det har varit massor med läxor. Torsdagen var väldigt konstig, speciellt när vår bitr. rektor går förbi och säger "hey, go and take a muffin!". Någon borde ha filmat våra blickar efteråt, men när vi gick ner står det flera stora kartoner fulla med muffins. Frukost!
Idag är det i alla fall jobb som gäller. Storasyster kommer och hämtar mig snart, börjar 9. Ska ha kalas, kassan och en provjobbare med mig. Spännande! Jobbar till 17.00 så om jag orkar kanske jag bjuder på lite bilder ikväll!
Felicia

Tio år senare

Gammal bild. Tagen två dagar efter jag fick min älskade kamera. Inte särskilt bra tekniskt sett, men älskar att man faktiskt ser solstrålarna.

Har inte jättemycket att säga. Kände mig mest tvungen att bjuda er på en bild eftersom det var ett tag sedan. Något som också var "ett tag sedan" var terrorattackerna i bl a New York. Tio år sedan på Söndag, om man ska vara exakt. Jag kommer fortfarande ihåg hur vi diskuterade det i sexårs, hur vi inte kunde förstå hur någon kunde göra något sådant. Det är en sådan där sak som påverkar alla, vare sig de vill eller inte. Och antagligen något som vi alltid kommer komma ihåg.

Elin

Ironi...

EVEREST ADV TRAV BP75L S11 BLACK / RED
Härifrån, härifrån och härifrån
En hög med läxor, precis som Elin, jobbar hela dagen på lördag. Inte nog med det så är jag hemma runt fem varje dag. Imorgon är det friluftsdag och jag är fortfarande sjuk, men jag tänkte jogga lugnt, det är bara 5 km. Knäproblemet har inte försvunnit så får se om det fungerar. Inte nog med det så gick min skolväska sönder idag så nu går jag runt med en ful scoutryggsäck. Nej, det är inget fel på att vara scout men det är verkligen inte min stil att gå runt med en ryggsäck. Hade lika gärna kunnat ha en sån där stor som man har när man campar i fjällen, men det är väl vad som krävs för att kunna bära mina böcker... Annars kan jag ju prova en rosa Barbieväska, eller varför inte Bratz? Vilken av väskorna tycker ni?
Felicia

Fade into darkness

Det är seröst det jag kommer göra om läxorna fortsätter strömma in med den här farten. Jag har två uppsatser till imorgon, matTeläxa och tio franskameningar att skriva. Taggad? Allt annat än det. Jag är som tur är så gott som klar med engelskan och svenskan. Matten blir jag bara sjukt irriterad på hela tiden så den skjuts upp, men jag är snart klar med den också. Franskan har jag inte ens börjat med, men den är ju inte särskilt svår (peppar peppar). Men det jag egentligen vill säga med denna text är att bilder lär ni få vänta ett tag på från min sida. Det hinns helt enkelt inte med. Och suget efter att fota finns inte heller där, om jag ska vara ärlig. Men ja, vi ses när vi ses!

Elin

You and I

Lady Gaga - You and I

Grym låt! Inte alls som hennes vanliga låtar, men jag gillar'n! Imorgon blir det Gröna Lund, så uppdateringen från min sida lär inte vara på topp (som om den brukar vara det...). Sov så sött!

Elin

Lovely Saturday

Här var det tomt... från min sida i alla fall. Det är väl skolan som är i vägen, läxorna börjar komma nu. Imorgon ska familjen på musikal, Djungelboken. Har också kommit in i en vana att vakna kl 6 varje morgon, eftersom jag gör det när jag ska till skolan. På grund av det vaknade jag 6 i morse. Nu ska jag kolla klart på Robinson och sedan ska jag nog gå och lägga mig!

Det spelar ingen roll hur man krossar ett hjärta


David Guetta feat. Sia - Titanium

Vet att det inte blir några bilder från min sida nuförtiden. Men jag hinner liksom inte. Men nu när jag lyckats dra på mig en skada i vaden och inte kommer kunna spela fotboll på en-två veckor borde jag hinna ut någon gång. 

Elin

Länkbyte

Här har ni en blogg att spana in: http://majafurugard.blogg.se/index.html
Aktiv blogg med vardag, bilder och en massa annat! Rekommenderas!

Timing is everything

...and mine is worthless. Det är i mitten på fotbollsäsongen, vi har knappt något lag på grund av skador, resor och en massa annat och så lyckas jag gå och fixa en bristning/blödning (är inte riktigt säker på vad det är längre, men nåt av det är det) i vadmuskeln. Just snyggt där. Så nu blir det till att vila i drygt en vecka innan man får komma igång lite lugnt igen. Jomen det är ju roligt.

Elin

bloglovin
RSS 2.0