Måste bara få berätta...

Dagen idag, alltså usch! Vaknade och den första tanken var "neeeeej, jag vill inte!". Fixade mig och åt frukost, men precis när jag ska in i badrummet går någon annan in och jag kan inte borsta tänderna. Då fick jag väldigt bråttom och fick springa till tåget. Vid spärrarna Lyser det grönt men själva spärren öppnas inte. Tåget väntade. Jag blev stressad och provade igen, men då lös det rött. Provade en andra gång och det gick inte heller... efter att ha provat en annan spärr gick det fortfarande inte. Men som tur var öppnades en av spärrarna och jag hann precis innan avgång. På tåget var jag fortfarande sleepy och försökte vila så mycket jag kunde, tänkte att promenaden till skolan från stationen skulle bli skön. Då ser jag regn smattra mot fönstret och jag suckar högt. Signalfel och tågkö gör att jag måste springa för att hinna i tid. Frukosten höll på att komma upp och första lektionen är idrott- konditionstest. Jag kom inte alls långt och med en negativ inställning, stressig morgon och illamående är det kanske inte så konstigt. Sedan naturkunskap med en övning som jag inte förstod någonting av. Samma sak på lektionen efter det- historia. Vi jobbar med antikens Grekland. Avslutade dagen med samhällskunskap och en redovisning där jag pratade alldeles för snabbt och vi var sist så alla fick sluta sent för att vi presenterade så länge. Efter fotoklubben i skolan gick jag till tåget och magen började kurra, och för första gången på tre veckor glömde jag frukt. Plånboken var också hemma, så med en kurrande mage satte jag mig på tåget. Det som gjorde min dag sjukt mycket bättre var att mamma hade bäddat sängen jättefint och dessutom åt vi jättegod lax till middag. Ikväll blir det en joggingrunda och första avsnittet av Glee- säsong 3!

Felicia

Kommentarer
Postat av: neli

hej tjejen!

ja jag brukar alltid ta strepsils och dem funkar inte på mig haha =( känns som att inget funkar när man är sjuk =(

2011-09-22 @ 23:10:20
URL: http://iamsofashion.blogg.se/
Postat av: Sofia - Vinn biljetter till brittan!

Har lagt upp en ny tävling där du kan vinna konsertbiljetter till brittan samt hennes nya parfym. Var gärna med :D Kramar!

2011-09-24 @ 11:31:33
URL: http://smnmode.blogg.se/
Postat av: Sofia - Vinn biljetter till brittan!

Idag avslutar jag 2 tävlingar var med innan det är försent :D

http://smnmode.blogg.se/2011/september/tavling-vinn-hemlig-gava.html#comment

http://smnmode.blogg.se/2011/september/tavling-vinn-valfritt-smycke.html#comment



Förlåt om du inte gillar reklam, ha en bra söndag :D

2011-09-25 @ 13:33:54
URL: http://smnmode.blogg.se/
Postat av: flickaneemeliie

fin blogg!:)



var jätte gärna med i min DAGENS BLOGG tävling som kommer rulla på en vecka till: http://flickaneemeliie.blogg.se/2011/september/vinnaren-av-dagens-blogg-ny-omgang-19.html#comment

2011-09-27 @ 12:04:23
URL: http://flickaneemeliie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0