Efter sol kommer regn

Det brukar heta "Efter regn kommer solsken", dagen visade båda delarna. Vilket gjorde att man fick slappa framför teven ett tag nu på eftermiddagen också. Det gör jag alltid efter skolan, alltid lika skönt att slappa framför teven efter en jobbig skoldag. Konstig nog var det lika jobbigt att slappa efter inte alls jobbig sommarlovsdag också!

Under dagen har jag hunnit införskaffa en ny bikiniöverdel. Jag har spanat in den ganska länge, och eftersom vi åker till Mallorca på lördag så började det bli bråttom att köpa den också. Jag följde med mamma när hon skulle till IKEA och köpte den efter en snabb provning. Bild kommer i slutet av inlägget. :)

Jag har även kommit ut på en löparrunda. Jag kan stolt säga att jag fortfarande håller varannan-dag policyn! Något som är en aning komiskt är att jag fortfarande inte har slagit tiden från första dagen, haha. Har inte heller lika stor lust längre, vilket jag skulle tro beror på att man vet vad man har att förvänta sig innan man sticker ut.

WARP W PALMS TOP
Hiss eller diss?

/Elin

Sol

Sitter ute i solen med datorn i knäet och njuter av musiken som spelas på spotify.
Sommaren är allt underbar!

/Elin

Bilder från Drottningholm







Canon EOS 1000D
EF-S 18-55 mm

/Elin

Drottningholm

Om en halvtimma bär det av till Drottningholm. Kameran följer som sagt med, och i eftermiddag hoppas jag ha en del fina bilder att bjuda er på!

Ciao,
/Elin

Bakning

Just nu så håller jag på att baka. Kakorna står för tillfället i ugnen och det luktar kanel i hela köket! Om ett tag ska jag ut och springa igen, för nu har vi fått ut schemat för sommaren från fotbollen. Är faktiskt hyfsat taggad!

Imorrn ska jag till Drottningholm med familjen och farfar+sambo. Är ganska ivrig eftersom där om någonstans borde finnas en massa saker att fota. Kameran kommer alltså definitivt med!

Nu måste jag fortsätta med kakorna, so long!
/Elin 

Hm...

Eftersom Felicia är bortrest och inte har tillgång till dator (i alla fall inte just nu) så är det mitt jobb att hålla bloggen vid liv. Problemet är att jag inte har något roligt att skriva. Men jag ska försöka komma ut och fota lite imorrn, så då får jag något lite roligare att bjuda er på, i alla fall. Men med det här inlägget säger jag godnatt, trots att jag inte ska lägga mig än på ett tag.

Ciao,
/Elin

Under dagen har jag:

  • Slappat

 

  • Fotat (bilder längst ner)

 

  • Sprungit 6km (ca 35 min tog det)






Bägge är fotade med Canon EOS 1000D!

Ciao,
/Elin


INDIANDANS!

Heej, alla bloggläsare!

Har precis vaknat upp och ätit frukost. Det är otroligt hur skönt man sover efter att man har varit utomhus! Var alltså ute på Felicias släkts land igår och firade midsommar. Hur mysigt som helst! Alla var så trevliga och det var aldrig en lugn stund. Därför blev det inte särskilt mycket foton, tyvärr. Men jag ska inte klaga. :)

Så vad ska jag göra idag då? Sörja att Felicia lämnar landet kanske? Delvis... Vi kommer inte träffas på tre veckor, så det kommer kännas riktigt tomt. Vad ska jag göra, liksom? Haha. Men jag hittar nog något att göra. :) Idag ska jag till exempel ut och jogga igen. Måste verkligen komma igång med det nu. Någon som hänger med? :) Nås på mobilen! ;)

Men nu måste jag göra mig i ordning! Ciaociaociao!
/Elin

Nu drar jag!

Med det här inlägget säger jag hej då. Om några timmar åker vi. Ond som jag är glömde jag säga hej då till Emil igår! Men jag har i alla fall fått säga hej då till de närmsta. Har jag inget internet där så hörs vi förhoppningsvis om två veckor. Men ska försöka hitta ett internetcafé så kan jag vara inne någon gång ibland. Förstår bara inte varför vi inte tar flyget istället för att först åka i ca sju timmar till Trelleborg, sova på en jävla båt där jag blir sjösjuk. Efter det åka i typ fjorton timmar innan vi är framme! Detta innebär alltså att vi är inte framme i Ungern förrän imorgon. Men nu får man se det från den ljusa sidan, jag kommer att få se Tyskland och Österrike också ^^
Men jag kommer sakna massor med personer, smsa gärna för jag kommer ha sjukt tråkigt i bilen :) kram på er.
/Felicia

Redigerad vs. Redigerad

Här kommer två bilder då, då. Ingen är tagen idag, men blev lite inspirerad från bilder andra tagit så det blev en nygjord redigering av en bild istället. Eller ja, det blev två redigeringar av samma bild. Så vilken är bäst redigerad?

Den här?


Eller den här?


Imorrn blir det midsommarfirande med finaste Felicia, så det komemr vara väldigt seg uppdatering då! Därför har jag uppdaterat så mycket idag, kan vi säga. Haha. :)

Ciao,
/Elin

The day before tomorrow

Inga bilder idag, för jag hittar inte kamerasladden. I denna röra så är jag faktiskt inte förvånad. Men det blev/blir ingen direkt rolig uppdatering från min sida. Orka skriva om sin vardag, eller jag orkar inte för jag är inte speciellt bra på att skriva intressant. Imorgon blir det nog ingen uppdatering heller, om inte på morgonen eller kvällen. Åker ju till landet, blir jätteroligt med bästaste Elin :P vi åker halv tio, får se om jag orkar uppdatera på morgonen, känner att jag hellre tar en sovmorgon, haha.
/Felicia

Vilken värme!

Det är helt sjukt ju! För en vecka sedan klagade man på att det var för kallt - nu är det i stället jättevarmt, nästan för varmt. En sak som är säker är i alla fall att det är för varmt för att springa. Jag kom precis hem från sommarens första löparrunda, och det känns riktigt skönt. Var väldigt sugen innan, och man känner sig alltid jätteduktig när man kommer hem. Idag sprang jag totalt 6 km, på 33 minuter. Känner mig ritkigt duktig, så ikväll ska jag ta igen alla förlorade kalorier med glass! Haha, nejdå, skojade bara. Men någon liten belöning ska jag nog kunna hitta! :)

Innan jag stack ut med löpardojorna på, så tog jag en snabb tur i trädgården. Kom ganska snabbt fram till att det verkligen inte finns nåt roligt att fota. Har noll inspiration just nu. Men ska kolla på bilderna på datorn sedan, och är det någon jag är nöjd med så finns alltid chansen att nåra hamnar här på bloggen ikväll. :)

Allt för nu, ciao,
/Elin

Igår, idag och imorgon

Gårdagen blev en mix av flera saker. Vaknade vid tolv igen, vilket jag, otorligt nog, inte gillar, eftersom jag då har missat i princip halva dagen. Och sedan blir hela tidsuppfattningen rubbad. I alla fall så åkte vi och tog TBE-vaccin i Sollentuna. Därefter släpptes jag av hos Felicia, och efter att tag kom även Amelie. Vi spelade en massa spel. Tror jag förlorade totalt en gång, annars vann jag hela tiden, haha. :D Hemma så grillade vi; lax och kött. :D

Idag så kommer jag mest slappa. Ska även försöka komma ut och springa i eftermiddag. Är faktiskt riktigt sugen!

Imorgon är det midsommar, och i år kommer den firas tillsammans med underbara Felicia och hennes släkt. Riktigt nice! Självklart kommer kameran följa med, och om jag känner mig och Felicia rätt så kommer vi båda nog fota riktigt mycket!

NU ska jag ut i solen, jag tycker att ni därhemma ska göra detsamma!
Ciao,
/Elin

I love you

Idag har jag massor att göra, sista packningsdagen idag, för imorgon åker vi till landet och firar midsommar. Vi ska också lämna över min sötnos Emil där. Han bor där medan vi är borta. Elin ska i alla fall följa med dit och det blir jättekul! Emil fyller förresten år runt midsommar (vet inte exakt datum), så grattis min übergulliga kanin på 6 års dagen :) Nyligen fick vi också reda på att han har brutit tån för ett tag sen, trodde det var näst intill omöjligt att bryta en liten tå, men det blir nog bra snart.
/Felicia

Some pics

Fotorundan idag blev inte riktigt lika lyckad som jag hade hoppats. Jag exprimenterade lite med inställningar osv, fick till några bra bilder med failade riktigt totalt på resten. Därför bjuder jag bara på två stycken bilder idag. Jag kan även skylla på att dte inte fanns riktigt intressant saker att fota heller...





Båda är tagna med Canon EOS 1000D

/Elin

Fotodag

Jag hr verkligen börjat vänja kroppen vid sommarlov nu. Jag sover allt mer och mer, och all stress från skolan har försvunnit.

Dagen började för min del vid halv tolv i dag. Sedan dess har jag hunnit äta frukost och en lätt lunch i väntan på att Felicia ska höra av sig. Vi sk nämligen ta en cykeltur tillsammans och fota allt som finns att fota. Därför kan ni definitivt räkna med en massa nya bilder från min sida de närmaste dagarna!

Därfter så kommer jag tvinga med henne hem till mig, eftersom hela huset är tomt. Mamma och syrrorna är på Grönan och pappa jobbar. Därför kan vi ha lite bra musik på utomhus, och bara ligga och slappa! En perfekt sommardag, med andra ord! :D

/Elin

Man får väl drömma lite...

SAL-50M28
Endast 5810 kr.
(Sry, liten bild) Endast 599 kr.
Vet inte, men reflexskärmar kostar runt 200 kr och uppåt.
Åh, vill ha allt! Tyvärr är de väldigt dyra, men bilderna skulle bli sjukt mycket bättre :) Men det är ju snart jul och jag fyller snart år. Bara sex månader till jul och sju månader till födelsedagen...
/Felicia

Converse

Fotad med Sony a230 i vintras. Båda är oredigerade.

/Felicia

Jordgubbar

Fotade med min Sony a230 och redigerad i Picasa 3.

Idag var jag i stan med Elin. Vi var båda väldigt trötta, men jag tyckte det var roligt :) Jag hittade ingenting, är pank också... Men lunch på Taco bar och en glass hade jag råd med, haha.
/Felicia

100:ade inlägget!

Är helt sjukt sugen på att ta några riktiga kanonbilder, men kommer inte på vad jag ska fota. Har kollat runt på en massa fotobloggar men hittar inte inspiration utan bara ännu mera fotolust. Det jag helst vill fånga på bild är en känsla, men det är nog bland det svåraste jag kan komma på. Så jag antar att jag mest får fota lite och se om det blir någon bild jag känner mig nöjd med...

Tjoflöjt!
/Elin

Sammanfattning av helgen

Helgen har varit minst sagt full av fart. Tror knappt jag har haft en lugn stund. Match efter match, fotboll och ännu mera fotboll. Totalt så spelade vi sju matcher i Ördebro, vilket alltså ledde till en tredjeplats. Tack för den underbara helgen, tjejer! När jag sedan kom hem i dag var det bara att byta om lite snabbt, nästan direkt därefter var det dags för match med damlaget. Jag stod i mål, och tyvärr så förlorade vi med 2-0 mot Vallentuna, som för övrigt leder serien. Nu på kvällen blev det ännu mer fotboll då hela familjen kolla på fotbolls-vm tillsammans: - Brasilien - Elfenbenskusten.

I morgon kommer det bara att bli slapp, slapp och ännu mer slapp. Känner att jag har gjort emd rätt så förtjänt av det. Men nu ska jag nog börja göra mig i ordning, det blir en sjukt tidig kväll idag - är helt sjukt trött!

/Elin

Husvisning

Tjaba! Idag händer det lite grann. Jag ska fixa mig så fort som möjligt, sen ska jag börja packa och skriva upp saker jag behöver köpa inför den långa bilresan. Behöver t.ex. en tidning, vatten, svenskt godis (Ungerns godis är bland det äckligaste som finns), tuggummi mm. Sen ska familjen (jag, mamma och låtsaspappa för tillfället haha) på husvisning. Och så ikväll får jag typ stanna på övervåningen, halva gatan kommer över och ska snacka tak... Får väl fortsätta min packning då med haha.
Men nu ska jag fixa mig så kanske jag hinner städa rummet sen :)
/Felicia

Tomater/ tomatoes/ paradicsom/ tomates

Idag har dagen tillbringats i ett stall... vi åkte och lämnade lillasyster ute i ingenstans, där ska hon vara på ridläger i fem dagar. Tyckte jag, mami och låtsaspapi stanna där överdrivet länge, men är hemma nu i alla fall :) nu ska jag börja fundera lite på vad som ska med till Ungern, ciao.
/Felicia

Dagens andra update

Dagens andra match spelades mot Sollentuna, som inte direkt var i topform. Då menar jag inte att de var dåliga, bara att vi vet att de kan spela så mycket bättre. :)

Men vi spelade också bra, och vi fick in ett mål ganska sent i andra halvlek, med bara fyra minuter kvar, tror jag. Tyvärr fick de en hörna i sista minuten och lyckades också få in ett mål. Men hursomhelst så är vi ändå vidre till A-slutspel! The dream lives on.

/Elin

Positiv uppdatering

Trots tidig uppvakning, dålig första halvlek (förutom sista fem) så lyckas vi rycka upp oss till andra och vinna matchen med hela 5-0! Nu är det en lång slapp under dagen som gäller, eftersom nästa ma´tch inte är förrän 17 ikväll, sedan är de disco! Nu ska jag vara lite social med Ellen, så ciao! :)

/Elin

Update 2

Tyvärr så blev det förlust i andra matchn. Inte direkt ett resultat som speglade matchen... Men imorrn så kommer vi ta 6 poäng! Vi kommer tyvärr va tvungna att gå upp vid 6.00, eftersom matchen börjar klockan . Usch, det är hemskt. Men jaja...

/Elin

Långtråkigt

Dagen idag var väldigt tråkig och lång... Har läst i princip hela dagen. I morse läste jag ut 'Ljudet av ditt hjärta', sedan började jag på 'Ett steg i taget' som nu också är utläst, no life.
Imorgon kanske jag ska träffa Sara, annars ska jag förbereda inför Ungern, skriva en packningslista vore inte helt fel!
/Felicia

Vinst

Som jag sa, så skulle ni få updates om hur det går i cupen, och nu ska ni dessutom få en positiv sådan! Vi vann i första matchen med 3-1, trots att vi var väldigt slöa. Haha, men det säger väl ganska mycket om båda lagen? ;)

/Elin

Ojoj

Det märks tydligt på bloggen när man inte uppdaterar på ett tag: besökarantalet sjunker drastiskt!

Under dagen har jag packat till Örebrocupen som jag åker på imorgon! Det gick så otroligt snabbt, så att jag nu är sjukt nervös för att jag har glömt att packa något superviktigt. Ni kanske tror att det kommer bli dålig uppdatering från min sida nu, men faktum är att jag kommer ha med mig dator! Det är mammas gamla, så den är antagligen lite seg, men bättre än inget. ;) Så ni kommer vara up to date när vi tar hem hela skiten! :D

Jag har även varit och hämtat ut jackan som jag beställde från H&M. Den sitter riktigt bra, så den ligger självklart i väskan. Jag har även varit nere på vallen för att stå i caféet. Väääldigt långtråkigt, eftersom det kom en kund var tionde minut, om inte mindre. -.-

Håll tummarna för oss nu, och håll ögonen öppna för uppdateringar för hur überbra det går för oss i cupen!

/Elin 

Färger

Foto och redigering av mig.
/Felicia

Tråkigt

Ingenting händer idag! Har i princip inte gjort ett dugg, förutom att åka till Stadium och köpa tofflor och benskyddstejp... Har egentligen bara längtat efter kvällens träning. Och inte har det blivit nåra bilder heller, kanske borde ta en sväng med kameran, nu istället. Inte ute, det är så kasst väder. Så vi får se vad jag hittar för roliga saker här inne. :)

/Elin

Hm...

Dagen har inte direkt varit lyckad. Hittade inte de ramar på IKEA jag ville ha, och matchen vi spelade var bland de tråkigaste jag någonsin varit med på. Den slutade tack och ov inte som förlust, men heller inte som vinst. Vi spelade verkligen inte bra!

Känner att jag måste få in några bilder på bloggen igen, snart. Har varit väldigt dålig på det på sistone. Kanske kan få med mig Felicia ut imorgon och fotografera lite. Jag kommer i alla fall gå en sväng med kameran, om det blir ensam eller inte får vi se imorrn. :)

Glöm nu inte kvällens VM-match som börjar om tio minuter! Paraguay - Italien, förhoppningsvis så bjuder Italien på lika mycket finlir som Tyskland bjöd på igår. Då är det verkligen värt att titta på fotboll!

/Elin

Före och efter

Före och efter redigering. Blev jättekonstigt att redigera en bild jag fotat med effekten "sepia". Så första bilden är nästan finare.
Nu ska jag fixa lunch, sen ska jag cykla till IKEA med Elin! :)
/Felicia

Dagen:

  • IKEA med Felicia, för att kolla lådor åt henne och ramar till mig

 

  • Match mot Hässelby

/Elin


21 guns - Green day



Nobody likes you,
everyone left you,
there all out without you,
having fun.

/Elin

True colors

Imorse sorterade jag kläder, och en hel del försvann! Måste fylla på garderoben i höst. Sen åkte vi till IKEA snabbt och kolla möbler till mitt rum. Därefter förbi Elin för att hämta upp henne :) sedan hem till mig och kolla på Glee hela eftermiddagen. Mot sextiden åkte hennes familj och jag till Emils, jättetrevligt! :P
/Felicia

Dag med Fellan

Dagen kommer alltså att tillbringas tillsammans med Felicia. Vi ska nog inte göra något speciellt, vi har snackat om att titta på en massa Glee-avsnitt, vilket jag mer än gärna gör. ;D
Därför kommer det kanske inte bli en massa uppdateringar nu under dagen, men jag ska försöka få in ett inlägg ikväll, i alla fall. ;)

Ciao,
/Elin

Fotbolls VM!

Idag var vi på landet, det var kallt och tråkigt. Upp halv åtta för att åka, frysa, äta lunch, få värsta tungkyssen av hunden (yes, hon slicka mig på munnen) för att sen åka hem. Lite slöseri med tid, men hade en kompis åkt med hade det varit mycket roligare. Men det var ganska mysigt och jag träffade låtsasfarmor och farfar! Nu ska jag titta vidare på fotboll, imorgon ska jag träffa Elin :)

/Felicia

England - USA

Det är paus i matchen just nu. 1-1 i halvtid. Tycker sjukt synd om Englands målvakt - vilken tabbe! Men pallra er iväg från datan nu och fortsätt att njuta av fotbolls-vm!

Ciao!
/Elin

Vindarna vänder

Hälften av denna blåsiga dag har jag ägnat åt att spela fotboll. Det var Match mot Stockan, och resultatet blev 2-2. Första halvlek hände inget förutom att jag fick en smäll på ryggen då jag landade fel efter ett hopp då jag skulle skjuta bort bollen. Andra halvlek gjorde Stockan mål nästan direkt, trots att de nu hade motvind. Men vi fick hörna och lyckades få in bollen efter ett samarbete mellan Sosso och Ellen. Är lite osäker på hur det egentligen gick till. ;) Sedan lyckades Stockan få in ännu ett mål, och vi fick ännu en hörna. Det målet vet jag faktiskt hur det gick till. Jag nickade bollen och sköt sedan en hård vrist rakt in i nätet! Haha, gud vad jag skryter nudå. ^^ Men det känns faktiskt skönt att äntligen sätta bollen på en hörna eftersom jag har fått chanser flera gånger, men alltid lyckats missa.

Det som står på schemat nu är antagligen att vila. Ska även tjocka mig lite med chips och dip framför fotbollsmatchen, hade jag tänkt. Frågan är om jag får köra bort syrrorna från teven här nere... Jag lär inte få smula med chips i mammas och pappas säng, nämligen. Det löser sig nog. ;)

Ciao,
/Elin

An apple

Satt och kollade på Glee när jag plötsligt kom på en teckning jag ville rita. Såg den framför mig och den var helt perfekt. Började skissa ner det på ett stort papper och det blev riktigt bra, om jag får säga det själv. Nej, ingen inspiration från Glee, har inte med det att göra. Men den är påbörjad, och hittills är jag ganska nöjd. Ska använda vattenfärger också, kommer bli jättebra om det blir som jag vill. Blir jag nöjd så visar jag när jag är klar. Har också gjort klart en skiss, ett porträtt. En anledning att älska sommarlovet, man har inte bråttom och kan göra saker som tar en stund :)
/Felicia

Dagens outfit

Första gången någonsin jag lägger ut dagens outfit, men det är å andra sidan skolavslutning, så därför ska jag lägga ut bilden på min klänning. ;)


(Sorry för att den är åt fel håll)

Ha en härlig sommar!
/Elin

Hem till Elin

I morse hade jag en halvtimme på mig att äta frukost och fixa mig, panik! Men jag hann, sen åkte vi till lillasysters avslutning i regnet. Falsksång och regn, hör liksom till ;) Senare blev det tårta, lite firande. Snart ska jag hem till Elin, vet inte exakt vad vi ska hitta på men kolla fotbollsmatch i alla fall. Tyvärr kunde jag inte sova över :( vi ska till landet imorgon, alltså ingen uppdatering. Åker vid åtta-nio på morgonen och kommer hem sent på kvällen. Men nu ska jag snart åka, ciao!
/Felicia

SOMMARLOV!

I'm outta there! Ingen mer skola på typ två månader! Så underbart skönt! Fick riktigt härliga betyg dessutom! Bara ett G, i musik. Haha, ingen direkt överaskning. Men slöjden var en oväntade, trevlig överraskning. ;D

Nej, nu ska jag hitta på nåt skojigare, det är ju SOMMARLOV!

/Elin

EN DAG KVAR!

Helt otroligt, en dag kvar och jag har ingen sommarlovskänsla?! Precis som innan julafton i vintras, men det var ändå förståeligt - ju äldre man blir, desto mindre blir spänningen inför julafton. Men sommarlov? Längtan efter det borde väl ändå bara trappas upp?

Imorrn blir det till att stiga upp halv sju-sju, för att äta frukost. Sedan ska man fixa i ordning sig själv: hår, klänningen osv. Sedan blir det till att ta bussen till skolan, haha. Det blir inget cykla imorrn, alltså. Ska även försöka ta någon bild på klänningen, som jag kan lägga upp imorrn. :)

Idag slutade jag alltså vid halv elva. Då åt vi först lunch i skolan, sedan drog jag och några till in till Karlberg där kära Debbie gav oss manikyr. :) Det var välbehövligt! Sedan sprang vi runt i affärer för att hitta ett par skor till Ellen, och Brun-utan-sol till Jennifer. Vi hittade inget, så vi fick fortsätta letandet på hemmaplan. På H&M så hittade jag en ursnygg jacka! Den satt hyfsat bra i storlek 34, men lite tajt i armarna och det fanns ingen i storlek 36, så nu är den beställd från deras hemsida. :) Ganska synd eftersom den hade varit fin till imorgon...


Visit hm.com

Jackan

/Elin


Countdown

2 DAGAR KVAR!

I dag så var det tema ännu en gång. Och precis som jag skrev innan så blir det bara tråkigare och tråkigare. Vi satt i datasalen i en och en halv timma till en början, bara för att lärarna som håller i det hela inte kunde få igång projektorn tillsammans med datorn. 99% av alla där gick självklart in på facebook, däribland jag själv. När de äntligen fick igång det så skulle de visa bilder som hade blivit tagna under temat. Alla i gruppen har fått välja ut sin bild, och vi skulle nu visa upp den och berätta varför vi har tagit den. Sedan så klantade självklart lärarna till det ännu en gång, då de skulle vända en bild. De kunde inte få upp bildspelet igen. Så vi fick lunch.

Efter lunch så lyckades de få igång det igen, sedan babblade de om vaenda bild i säkert flera minuter, dessutom, så vi kom inte därifrån förrän klockan ett. Men det är ändå tidigt, i och för sig.

Imorgon är det bara urrensning och rengörning av skåpen som står på schemat, sedan får man åka hem. Dan därpå är det SKOLAVSLUTNING!
Blden jag valde:

Canon EOS 1000D
EF-S 18-55 mm

/Elin

Nu har jag sommarlov!

Före och efter redigering. Inte så stor förändring, mer än att jag ville framhäva själva ljuset.

Nu har jag sommarlov, btw! :D

/Felicia

Lång slutartid

Några av de bilder jag tog på lillasysters födelsedagsfest. Den enda redigeringen är att jag gjort färgerna starkare. Älskar färgerna och att det inte riktigt finns någon kontrast (det gör det ju, men inte så tydlig).
Idag lämnade jag in min skåpnyckel och mitt skåp är tomt. Känns underbart! Skolavslutning imorgon, yeah!
/Felicia

Träning!

Temat idag var verkligen ----tråkigt! Tror att jag bara satt stille under fyra timmar. Verkligen urtråkigt. Hoppas det blir något roligare imorrn...

Men nu blire träning - tjoflöjt!

/Elin

Kusinvitamin

Äntligen har jag tid att blogga utan att ha bråttom någonstans! Vi var i Boda Borg idag med skolan, väldigt kul. Bussen åkte 8:00 från skolan, tog två timmar dit. Jag blev som vanligt åksjuk men det gick bra =) där var det roligt, var likt fångarna på fortet. På bussen hem var alla väldigt flamsiga, övertrötta. Men till slut somnade mer än hälften så det blev lugnt och skönt. Men nu är jag jättetrött så jag ska titta på Glee hela kvällen, 100% avkoppling :)

Har förresten fått en kusin i Ungern, woho! ;D

/Felicia

Två bilder

Dags för skola igen, idag. Det var Tema igen, och alltså ännu en dag med kameran i handen. Inte särskilt kul idag, dock. Vi åkte in till stan, där vi fick i uppdrag att fota motsatser, som skulle vara på samma bild. Nej, inte särskilt kul.  Men tänkte bjuda er på en random-bild som jag fotade vid en fontän när vi väntade in resten av gruppen för att få åka hem igen. Båda bilderna är redigerade, frågan är vilken som är bäst?


Den som är minst redigerad


Mest redigerad

Båda är fotade med:
Canon EOS 1000D
EF-S 18-55 mm

/Elin


Viiiinst!

Så himla skönt!

/Elin


Sveriges nationaldag

Denna dag ska vara helt blå och gul, men förhoppningsvis så slutar dagens match i alla fall i FC's färger - svart och vitt - om ni förstår vad jag menar. Vi behöver verkligen en vinst nu. Håll tummarna!

Tills dess så har jag inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra, men det lutar nog ganska mycket åt att gå ut i solen, i alla fall. Kanske med kameran... Aja, vi får se. :)

Nu ska jag i alla fall dra på mig lite ordentliga kläder... Ses!
/Elin

Det väger jämnt

En förlust,
en vinst,
det väger jämnt.

Jag höll nollan i dam-matchen, och är hyfsat nöjd med mig själv. En del saker kunde jag gjort bättre tekniskt sätt, men eftersom jag höll tätt så ska jag inte klaga. :)

Nu ska jag sätta på mig myskläder, gosa ner mig i sängen med boken Änglar och Demoner och bara slappa. Känner att jag är värd det!

/Elin

Taaggad!

Två mather idag, alltså. Och den andra börjar i princip när den första slutar. Dessutom måste jag åka från Solna hem till hemmaplan, vilket kan ta ett tag. Alltså måste Dam-laget ha en reservmålvakt i buren tills jag kommer. Ganska komiskt, tycker jag, haha. Är dessutom riktigt taggad. Är ovanligt sugen på att stå i mål, dessutom, så det kanske blir dubbla matcher i mål idag, we'll see. 

Ska försöka uppdatera er igen ikväll, under tiden får ni njuta av helgen och det underbara vädret. ;)
Ciao,
/Elin

Bilder från dagen






Canon EOS 1000D
EF-S 18-55mm

/Elin

Bilder kommer snart!

Igår: NO-prov i Biologi (Matspjälkningen)
        Dubbla träningar: Damlaget (Målvakt) och vanliga laget

Idag: Tema Digitalfoto (Bilder kommer snart)

Imorrn: Dubbla matcher: Elit mot AIK och med Damlaget direkt efter.

Ciao,
/Elin

Skolavslutning snart :)

Ikväll ska vi fira lillasyster som fyller 11 år imorgon. Stor lillasyster! Mormor har redan kommit så jag vet egentligen inte varför jag sitter framför datorn och ruttnar då. Skolan var rolig, sista elevens val. Läraren vi hade försökte verkligen övertala mig att sjunga, men jag fega ur. Ska kanske göra det på tisdag istället, men kommer väl säkert balla ur då med :P Imorgon ska jag göra en liten läxa jag fick av läraren, nämligen fixa ihop en liten piano melodi till låten min grupp och jag gjort. Spelade lite i eftermiddags men jag kommer inte ihåg vår melodi, då är det jäkligt svårt. På kvällen har i alla fall lillasyster fest med kompisarna, rock 'n roll tema! Söndag är det släktmiddag hos morfar. Måndag ska åttorna i min skola till Nyköping, Boda Borg. Typ som fångarna på fortet. Ska vara i skolan 7.15 -.- På tisdag ska vi städa skåpen och städa i skolan, och på onsdag är det skolavslutning. YES!

/Felicia

Ut i solen!

Oj vad varmt det blev plötsligt! Kom hem från skolan för en stund sen och det är galet varmt på altanen. Det har ju varit regn och ganska molnigt ett tag nu, så sol är perfekt :) vi hade elevens val idag, jag har music factory. Vi ska vara i grupper och göra egna låtar. Jag är inte så engagerad i det och var inte på topp idag. Killarna i gruppen valde att vi skulle göra en "sommarlåt", en ny sommarplåga alltså. Inte för att den kommer spelas på radion, men ja, deras idé. Nu ska jag plocka undan i mitt rum för lillkusinen är på väg hit. Ska träffa Elvira senare, blir kul!
/Felicia

10 dagar kvar!

För tillfället är mitt skrivbord helt kaotiskt! Nagellackssaker blandat med NO-böcker blandat med annat skit ligger huller om buller utan den minsta ordning! Och jag som hade lovat mig själv - som vanligt - att försöka hålla rummet fint efter att jag städade det i förra veckan. Det höll sig i kanske fem dagar. Typiskt mig...

Imorgon är det OK-varvet - sista gympalektionen för terminen - grillning med klassen vid Görväln på eftermiddagen och match mot Hammarby på kvällen. Alltså ingen tid alls till att plugga NO inför provet på torsdag. Därför är det det jag har ägnat mig åt nu på eftermiddagen då jag kom hem från centrum där jag och Ellen tillbringade nåra timmar eftersom vi behövde skaffa några saker till imorgon, och hon även till avslutningen. Jag köpte även en ljusblått nagellack. Inte likt mig alls, men kände verkligen att jag ville ha någon sommrig färg på naglarna nu när det nästan är lov. Så nu har jag färg och smycken på naglarna. ;D

Angående NO:n så hade jag hoppats på att hinna plugga ännu mer än vad jag har gjort, men jag ORKAR bara inte. Det är ju snart lov! Men en sak jag har lärt mig att man producerar nästan en liter saliv varje dag. Tänk på det nästa gång ni sväljer eller spottar. ;)

Inga bilder i dag, hinner helt enkelt inte. ;D

Ciao,
/Elin

bloglovin
RSS 2.0