Sötsug

Ni kanske inte visste det, men jag äter inte godis. Men ändå så får jag något enormt sötsug ibland. Varje kväll framför teven, till exempel, eller på helgen efter en match. Då vill jag bara slänga mig i soffan med en stor skål med plockgodis framför mig. Men det går ju inte då jag inte äter godis.

Jag har inte något förbud eller så, jag har bara valt att inte äta godis. Jag får inte heller några pengar för det. Så varför äter jag inte då? Jo, för när jag är hungrig i skolan eller så, så är det så lätt att bara gå och köpa nåt litet smått på Ica. Det är inte särskilt bra för varken formen eller plånboken. Så jag valde bort det helt.

Jag fick sötsug för någon timma sedan och funderade på vad jag skulle kunna hitta på. Så då kom jag ihåg ett recept från en "Du är vad du äter" som gick på tv för flera år sedan. Där gör Anna Skipper något som hon kallar för Nyttiga Bars. Jag har provat dem en gång och de var helt okej, så fick för mig att jag skulle göra dem igen. Så därför står nu en plåt med dessa bars inne i ugnen nu. Tyvärr så ska de stå där en hel timma till, så jag kommer bli otålig snart. Men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge, right?

Receptet hittar ni här. Om ni inte hittar receptet direkt kan ni söka på "nyttiga bars" eller gå in på "Annas recept" och scrolla ner en bit.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0