Övernattning

Längesen.
Här var det tomt! Har jobbat lite, typ från öppning till stängning och några extra timmar. Sov över hos storasyster i natt. Tacos, promenad, kladdkaka och film. Härlig kväll! Imorgon åker familjen till Skara men jag följer inte med, tycker inte det är jätteroligt så jag är hemma och vaktar kaninen istället. Hoppas ni haft en trevlig helg!

Bilder från Weheartit

Likes | TumblrAdorei a sua visitinha *-* (...) Seja Bem-Vindos a LAAH PRINCESS !iren's wonderland ♥Make the best of everything ♥
What happened?

Hemma- men inte så länge till!

Nu är jag hemma igen! Men inte länge till, strax cyklar jag iväg till Amelie och sover över :) Hör av mig när jag hinner! Så småningom ska det väl komma upp lite bilder från både Danmark och seglingen.
Felicia

Handbag





Jag måste erkänna att jag är kär. Kär i denna väska, vill säga. Perfekt storlek, perfekt form, perfekt pris. Perfekt, med andra ord.

För att vara extra tydlig: det här är bara en liten utfyllnad för att underhålla er de dagarna jag är borta! Men visst är den fin? ;)

Elin


København og Bornholm


Inköp Köpenhamn/Bornholm/Ullared

Linne från New Yorker i Köpenhamn
I ♥ Copenhagen tröja från någon souvenirbutik i Köpenhamn (samlar)
Hårsnoddar från någon affär på Bornholm
Akrylfärger från Tiger i Köpenhamn. Dålig kvalité men ja... :)
Kameranyckelring som jag ska gjort till halsband. Från Tiger i Köpenhamn
Konstmaterial från en konstaffär i Köpenhamn, jag höll på att smälla av när jag kom in dit!
Sudd och stiftpenna från Ullared
Sminkborste från Ullared
Köpte även en skolväska i Ullared men den bilden blev så kass så den vill jag inte ens visa. Blir senare i Augusti när jag visar alla nya skolsaker :)
Felicia

Musiktips

För tillfället så är det de här låtarna som uppskattas mest av mig:


Maroon 5 feat. Christina Aguilera - Move like Jagger


James Blunt - Stay the night


Sunrise Avenue - Hollywood hills


Adele - Set fire to the rain

Elin

Packning!

(Sorry för bildlöst inlägg, men mitt tangentbord på min vanliga dator funkar fortfarande inte, så nu kan jag inte skriva in lösenordet...)

Stolt över mig själv! Lilla jag har lyckats med det otroligt fantastiska att få ner en massa kläder, skor och annat i en och samma fotbollsbag! HAH, säger jag bara. Liite irriterande var det att när jag var klar (trodde jag) så upptäcker jag att mina klumpiga jogginskor inte har kommit med. Så ja, jag fick göra om, vilket resulterade i att mina svarta converse inte fick åka med. Nu väntar jag bara på att mina sport-bh:ar ska torka så att jag kan packa ner dem också, sen är jag klar. :D

Ska försöka fixa lite förinställd inlägg ikväll också, men först får pappa hjälpa mig med mitt tangentbord. Ciao så länge!

Elin

Multitasker


Kom på att jag helt hade glömt bort att visa Danmarks-bilder. Skäms på mig! Det här är i alla fall Nyhavn.

Om man skulle titta in i mitt rum just nu så skulle jag se ut som värsta datanörden. Lite så är det kanske ocksåm då jag sitter med två datorer just nu; en stationär och en laptop. Anledningen? Jo, mitt sladdlösa tangentbord till min stationära dator slutade fungera imorse. Jag förstod att det var batteriet som var slut, men efter att ha bytt ett flertal gånger så förstod jag att så inte var fallet. Så, nu sitter jag med en gammal laptop för att kunna skriva och min stationära är på även den för att jag lyssnar på musik (bättre högtalare) och för att kunna lägga ut bilder.

Menn nu var dte ju så att det inte alls var det inlägget skulle handla om. Jag har nämligen en liten fråga till er därute eftersom jag åker bort på söndag och planerar att tidsinställa inlägg till de (4!) veckor jag är borta. Vad vill ni läsa om? Ska jag lägga upp videos på hur jag redigerar? Eller ska jag lägga upp före vs efter-bilder? Eller vill ni jämföra svart-vita bilder mot färg-bilder? Självklart kan jag försöka slänga in ett litet foto-tips också! Så kommentera! Jag har själv inga som helst idéer! :)

Elin

Class of 2011

Graduation hat.
Var ett tag sedan jag skrev något här, har varit rätt så upptagen. Imorgon åker vi ut med båten och det är alltid noga med vad vi tar med oss, packningen ska liksom planeras. Detta gör att jag tappar lusten innan jag ens har börjat. Så nu sitter jag med allt dagen innan, som vanligt :) fick tacka nej till att jobba men hann i alla all ta en sväng till centrum med Elin. Där köpte jag ansiktstvätt, en tröja och ett pennfodral till skolan. Tidsinställer något/några inlägg, men kommer kanske kunna skriva ibland ändå. Har internet på mobilen. Ha det så bra så hörs vi!

Felicia

It all ends here


OBS: Bilder från Google!
Vi är Harry Potter-generationen. Vi har vuxit upp med böckerna och filmerna. Och nu är allt slut. Konstigt att det känns tomt?

Har fått HP-feber så nu blir det till att somna till Harry Potter och de vises sten.

Elin

Jag tänkte vara duktig - men det gick inte



Jag satte mig vid datorn förut, fast besluten att fixa headern till nya designen en gång för alla. Jag gjorde klart alla bilder förutom som helt enkelt inte gick. Jag fick inte dit texten helt enkelt. Så ja, jag gav upp. Sedan så tänkte jag skriva ett inlägg, tänkte "åh, jag vill att den här bilden ska visas i större format", så jag fick en kick till att fixa headern och den nya designen igen. Så jag kom på vad problemet var på den sista bilden och jag fick ihop hela headern. När jag sedan laddar upp den här på bloggen så märker jag vilken kass upplösning hela headern är i, så det är bara att börja från början. Vilket jag inte orkar med idag. Så ja, ni lär få vänta ett tag till.

Förutom det så har jag även gått runt här hemma halvt handikappad idag med jätteont i vaden (lilla jag har inte lärt sig att man ska jogga ner efter att man har sprungit och inte bara sätta sig ner på en stol), träningsvärk i låren och öm i ena överarmen efter en spruta. Förhoppningsvis är allt det bort till imorrn då jag och Flisia ska iväg och kolla sista HP-filmen.

Nu ska jag sova, godnatt!

Elin

Bildlöst inlägg

Ännu en dag som började med att Julia kom över för att rita och kolla på film. Kul att ses igen! Sedan åkte jag och Maria in till stan för att lära oss hitta till gymnasiet vi ska börja på (kom in på förstahandsvalet, berättade nog aldrig det) och vi åkte vid tre. Runt åtta kom jag hem, helt utmattad, haha. Vi hittade inte, båda var trötta och jag hade en dunkande huvudvärk hela tiden. Efter en stund tog vi glasspaus innan vi begav oss till skolan och sedan hem igen. Blev en trevlig tripp i den vackra huvudstaden i alla fall, hahaha!
Felicia

Förnyelse

Kommer ni ihåg när jag ramade in en massa foton? Om inte så kan ni hitta dem i det här inlägget. Eftersom jag nu har ett sådant sug på att förnya mitt rum så satte jag mig idag för att hitta nya foton att sätta i ramarna. Somriga foton i mjuka, ljusa färger var jag ute efter och då hittade jag en massa bilder som jag inte sett innan, som blev otroligt fina när jag redigerat dem. Så jag tänkte bjuda er på några nu. (Några av dessa kommer antagligen dyka upp i den nya designen sedan!)





Så, vad tycks, passar någon av bilderna i en header?

Elin.



I miss it a hell of a lot


Foto och redigering: Elin. I miss the prom ♥

Vaknade runt nio efter tio timmars sömn, åt frukost, kollade på Harry Potter, drog ut och joggade en snabbis, kollade lite till på Harry Potter, gjorde smoothie till lunch. Ska duscha, fixa hårinpackning, städa rummet och åka på släktmiddag hos morfar. Det är en bra söndag!

Felicia

Med så många nya minnen borde man ha en bra rubrik, men icke


Bild tagen på midsommar av mig, liggandes med kameran uppochner. En sådan där ögonblicksbild, liksom.

Nu är vi båda hemma så jag tyckte att ett inlägg skulle vara på sin plats. Men jag har inte hunnit redigera några Danmarks-bilder, så därför bjuder jag på dessa ovanför och frågar er den ständiga frågan som jag alltid ställer när jag visar en bild i färg och en i svart-vitt: vilken redigering är bäst? Danmarks-bilder och -redogörelser kommer upp under veckan!

Elin

We're baaack!

Nu är vi antagligen hemma, eller åkt till Ullared. Är vi hemma är vi för trötta för att skriva, skulle vi tro. Vi menar, vem blir inte trött av att sitta i en bil hela dagen? Men bilder borde nog dyka upp inom sin tid. Men först måste nog batterier och energin laddas :)
/Felicia och Elin

Alla goda ting kommer i tre

Tre bilder från Danmark från tidigare år. Nu är vi antagligen på Bornholm, men man vet ju aldrig ;) vi kanske fastnar någonstans.
Felicia

Oops

Felicia har varit duktig och skrivit tidsinstællda inlægg, och det har ju inte jag, fy på mig... Tænkte bara sæga att vi lever och att det ær skitcoolt att skriva med danska åæø. Ciao!

Elin

Lovely hometown

Sony a230
1/2500
f/7.1
ISO 400

Price tag


Är inte jag ganska vacker? :)

bloglovin
RSS 2.0