Min mamma är bäst!

Kolla vad söööt! Vet, modet var lite sisådär på den tiden. Mami till vänster, äldsta morbrorn i mitten och längst till höger  yngsta morbrorn. Älsta morbrorn var så fascinerad när hon stoppade handen i muggen, för så fick man ju inte göra! xD

Eftersom det är mors dag idag så har jag varit snäll mot mami hela dagen (är iofs alltid snäll, hehe), hon har fått två presenter. Vi var också hos mormor och firade hennes 70- års dag, väldigt trevligt. Men det här inlägget går till min kära mamma som är bäst i hela världen (: alltid bäst, alltid snäll, lyssnar alltid, ja haha, bara bäst helt enkelt! This is for you mami ♥
/Felicia

Losing sucks



Canon EOS 1000D
EF-S 18-55 mm

Förlusten svider,
knäna svider,
att det är skola imorrn svider.

/Elin

NY CYKEL!

Äntligen! Kanske glömde bort att berätta att min cykel blev snodd för någon vecka sedan. Så nu har vi äntligen fixat en ny! Jag hade dessutom tur som fick cykla hem den direkt, eftersom de sa först att antingen fick vi den omonterad i en kartong eller så fick vi vänta några dagar så kunde jag sedan cykla hem den. Men eftersom jag valde det sista exemplaret i svart så kunde jag cykla hem den färdigmonterade cykeln som stod ute i butiken. Snacka om tur! Så nu har jag en helt underbar damcykel. ;)


Isn't it beautiful? :D

/Elin

2x match = 2x vinst

Kom hem för kanske en halvtimma sedan. Har spelat två matcher idag, och, som ni kanske försatår av rubriken, så blev det två vinster!

Den första matchen var med mitt eget lag, i div.2 mot Sollentuna. Sollentuna hade bara 9 spelare, så den matchen var ganska tråkig, eftersom vi var hyfsat överlägsna. Jag fick inte ett enda skott på mig, där jag stod alldeles ensam i buren. ;) Resultatet blev i alla fall 3-0.

Den andra matchen var tillsammans med Damlaget, där jag hade blivit inkallade som målvakt. Snacka om att jag var nervös! Att spela med dem som utespelare är inte lika nervöst, men när man står som sista man innan själva buren är det riktigt nervigt! I halvtid låg vi under med 0-1, då de hade fått in en boll strax under ribban. Tusan. I andra hvllek lyckades vi ganska snabbt få in 1-1. Med bara några minuter kvar lyckades vi få in 2-1! Djurgården - som stod för motståndet - var alldeles galna. De klagad på allt mellan jord och himmel; tröjdragningar, knuffar i ryggen. De påstod till och med att vi hade mutat domaren! Ganska roligt att lyssna på egentligen, men självklart tråkigt för domaren. Jag känner mig i alla fall nöjd med min insats. 

Nu ska jag titta på det senaste Vampire Diaries avsnittet som gick i torsdags. Eftersom vi har träning vid den tiden får jag nöja mig med att kolla på datorn. Fast då kan man å andra sidan välja när man ska titta. ;D 

Ha en härlig lördagskväll nu! Ses!

/Elin

Lördag

Fotad med Sony a230 och oredigerad.
Nu ska jag bädda sängen och lägga mig och läsa. Om en stund ska vi köpa lördagsgodis, sen hade jag tänkt ladda upp bilder :)
/Felicia

Bonne nuit



Canon EOS 1000D
EF-S 18-55 mm

/Elin

Along the river, with an empty bag

Haha, måste vara det konstigaste men svåraste jag fotat någonsin :P
Idag tillbringade jag eftermiddagen och kvällen i stan. Det var jättekul, förutom att jag var väldigt hungrig mot slutet. Men Elin, stackaren, var nog hungrigast haha. Men det var väldigt kul och jag köpte överdel till skolavslutningen (9 juni, inte långt kvar!) och bytte ett par shorts, som ni ska få se imorgon.
/Felicia

Time is the only thing that can take away memories from you


I will never forget,
I will always remember.

/Elin

From me, to you


"There's just one human rase"


"King of the castle"

Canon EOS 1000D
EF-S 18-55mm

/Elin

"High academic achievement in many subjects in grade 8"

Woho! Nu är läxorna och proven över! Jag är så glad! På klassrådet gick vi till aulan och "awards" delades ut. Jag och fyra andra fick för "high academic achievement in many subjects in grade 8". Vi fem fick också en varsin dvd film, Zozo =) tyckte det var väldigt gulligt av skolan! Det delades ut fler diplom såklart, en fick som hade utvecklats mest i de flesta ämnena. Och två i varje ämne fick för utveckling i ämnet eller hög nivå på arbetet osv. Så det var kul att vara en av fem utav 120 elever. Hade också sista läxan inlämnad idag, skönt. Men nu ska jag hoppa studsmatta, sen ska jag kolla avslutningskläder! See you later.
/Felicia

See ya!

Nu blir det träning och sedan match tillsammans med F-96 som målvakt!

See ya!
/Elin

Studsmatta, trummor och matte

Som Elin tidigare skrev, sommaren står för dörren och det är inte långt kvar. Jag längtar som bara den! Bara roliga saker som ska göras under lovet, ingenting är planerat fullt, förutom Ungern. Har iallafall ett matte quiz jag måste ta mig igenom på onsdag som är avgörande för mitt betyg i matte. Ett sånt tillfälle när man behöver tro på sig själv och tänka att man klarar det, brukar inte göra det, så det här är ett ypperligt tillfälle ^^
Skoldagen lite kort, lång dag, 15:45 närmre bestämt. Var bara seg, trött och hängde inte riktigt med på lektionerna som jag brukar. Men när jag kom hem och åt mellis fick jag energi kick, ut och hoppa studsmatta, sen spela trummor och plugga lite matte. Mycket på en eftermiddag! Imorgon är det idrottsdag i Kallhäll, slutar vid fyra- igen! Hade det varit vanlig dag hade jag slutat vid tre, typiskt!

/Felicia

Här igen!

Woho! Äntligen hemma! Kom egentligen hem igår, men då satte jag mig direkt för att tanka över de bilder som togs (Främst av Emma) på cupen. Det blev runt 500! Herregud, säger jag bara! Några "fotobloggbilder" blev det tyvärr inte. Men ni som har mig på Facebook kan ju kolla in bilder där...

Har egentligen inget mer att säga. Det är typ bara 18 dagar kvar till skolavslutningen, om ni ville veta det. Sedan är det SOMMARLOV som gäller! Äntligen!

Ciao,
/Elin

Sista för idag

Imorse hjälpe jag mami med att dela ut storasysters reklam, haha. Sen har jag varit ute mycket och varit med lillkusinen som kom och hälsade på. Imorgon ska jag och mami åka och kolla skolavslutningskläder, alla ska typ ha klänning med det är verkligen inte jag.
/Felicia

Don't bring flowers after I'm dead


Fotad med Sony a230. Redigerad i Picasa 3 :)

Nu ska jag ut i solen och läsa, sen blir det ishockey. Hoppas ni får en fortsatt bra dag!
/Felicia

Where it begins

Jag har suttit i flera timmar framför datorn och sorterat massor av bilder. Sorterat bort skräpbilder och gjort massa mappar. Det tar sin tid och jag är helt slut. Nu ska jag byta namn på vissa bilder, säkert runt 400 stycken. Imorgon ska jag fortsätta med det, men nu måste jag sova för jag är helt slut.
/Felicia

Pick och pack

Har packat det mesta till helgen nu. Det är en massa fotbollssaker som ligger nerpackade i den svarta väskan nu. Tillsammans med dem ligger en massa annat smått och gott också, som handdukar, vanliga shorts och min älskade kamera!

Imorgon bitti - kvart över åtta, för att vara mer exakt - bär det av till Eskilstuna och helgens cup! Vi kommer sova på hotell och förhoppningsvis vinna cupen. ;D

Eftersom kameran hänger med hoppas jag på att hinna ta väldigt många bilder. Förhoppningsvis några matchbilder också. :)

Det blir inga bilder idag. Har varit för mycket. Om cirka tjugo minuter blir det film också. da Vinci-koden, haha. Så som jag har längatt efter att se den! Och nu har jag ju äntligen läst den också. ;)

Som ni kanske förstår blir det inte mycket inlägg från min sida den här helgen. Ska försöka få Felicia att börja uppdatera lite mera, haha. Men nu måste jag sluta, ciao.

/Elin


Lycklig!

Före redigering:


Efter redigering:


Ciao, mes amis
/Elin

Grönt är skönt






Canon EOS 1000D
EF-S 18-55 mm

Ingen är redigerad, efterosm jag har så lite tid. Kanske dyker upp en redigering på nån av dem någon gång framöver, we'll see!

Ciao,
/Elin

Hemsk-kunskap

Sitter med näsan i HK-papprerna. Skrev en massa frågor om den tio sidor långa texten som vi har på "läxförhöret" imorrn. Gissa hur många det blev? Hundrasju stycken! Och lika många svar. Det tog ett tag att skriva, kan jag säga... Och då kommer hon säkert ha med nån fråga som hon inte ens har gått igenom svaret på, på lektion. Det är typiskt henne.

Aja, tillbaka till pluggandet, ska försöka slänga in lite bilder sen!

Ciao
/Elin

This is the end

Tjaba! En vanlig skoldag idag, det är bara så otroligt jobbigt att sitta i klassrummet och stirra ut. Man ser hur småbarnen springer runt och leker i solen, medan jag själv sitter där, inomhus, och halft lyssnar på läraren... men snart, snart är vi fria och jag får äntligen vila upp mig. Det har varit ett hemskt år, har aldrig i hela mitt liv varit med om så mycket press och läxor. Så otroligt mycket kunskap som ska in också! Imorgon har jag prov i biologi, på torsdag ska jag och Felcia L prata om ghettot i Warzawa, någon förberedelse inför nationella. Geografi läxförhör och spanska redovisning. På fredag är det prov i gitarr och vi ska lämna in en logg om en låt vi lyssnat på. Nästa vecka har jag matte quiz som jag måste få minst VG+ på. Sen är det slut.

/Felicia

Reflektionsdag

Tack och lov var det reflektionsdag idag! Då fick jag chansen att sova ut ordentligt. Har varit match fyra dagar på rad nu, och jag har ont lite överallt i kroppen! Därför blir det inte heller någon träning för mig idag. Men jag ska ändå hoja ner och titta på de andra duktiga flickorna. :)

Matchen igår slutade 2-2. Jag är hyfsat nöjd med min insats, trots att det bara blev 20 minuters speltid för min del. Men jag tror inte att jag hade klarat av längre, haha. Varken mentalt eller fysiskt. ;D

Reflektionsdagen har gått mest gått åt att skriva frågor till hemkunskapsprovet på torsdag. Kom upp i hela 107 frågor! Herregud, säger jag bara. Men det är så det är enklast att öva, så... Har även övat på franskaprovet som kommer inträffa på fredag. Har bara övat på grunderna, men tills på fredag har jag tänkt att läsa igenom de texter vi har jobbat med också, så att det inte blir några ovälkomna överraskningar som förra gången...

Och självklart har jag inte hunnit fixa fram några bilder heller. Börjar få lite dåligt samvete över det. Ska försöka fixa fram åtminstone tre tills imorrn. :)

Ciao,
/Elin


Tagga!

Match i fredags, lördags, söndags och en idag också! Herregud, jag är helt slut, fysiskt sett! Ikväll blir det match tillsammans med damlaget. SJälvklart ska det bli kul, men jag kommer vara tvungen att droga dextrosol under matchen skulle jag gissa...

Och äntligen blev det vinst igår också! Och när det väl släpper, släpper det ordentligt! 5-0 mot BP. HAH! Känns som om vi är back on track nu. ;D

Inga bilder idag, hinner inte, sry.

Ciao,
/Elin

Redigerad vs. oredigerad

Grymt svår bild att redigera =o det såg så fejk ut hela tiden, till slut blir det bara en massa färger och man blir bara trött i ögonen, haha. Men jag försökte få till en lagom mängd. Vad tycks? :)

Idag har jag bara i princip pluggat och kollat på Glee, en ganska lugn dag alltså. Imorgon är det "back to work", skola efter flera dagars ledighet. Men jag ska bannemej ge allt innan slutbetygen. Sen har jag ett långt sommarlov att se fram emot, eller långt och långt, om tre månader går jag i nian, inte så långt lov ändå. Men man ska vara glad för det man har. Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig och läsa lite. ;)
/Felicia

Today:

  • Utflykt till skärgården (Fåglarö, tror jag det heter) för att kolla på ett möjligt sommarställe. ;D

 

  • Match mot BP 2 (Nu måste vi ta och vinna!)


/Elin


'Felicia

Förra sommaren, jag och Sara på bilden. Usch, ser ut som att jag har långklänning på mig. Det är en strandklänning som går till knäna. Kan ju inte säga att det tillhör det vanligaste att jag har klänning ^^

Idag har jag hoppat studsmatta, pluggat och kollat på Glee. Ska titta på ännu ett avsnitt nu, måste verkligen köpa boxen med alla avsnitt innan Ungern den 26 juni :)

Goda ting kommer alltid i 3


(Redigerad)




Canon EOS 1000D
EF-S 18-55 mm

/Elin


Tröttnat

Har tröttnat ordentligt på att förlora nu, asså! Det stinker verkligen! Får hoppas att det går så mycket bättre imorrn så att vi äntligen kan lyckas få in den ------ bollen! Herregud...

Men nu har jag deppat klart! Jag tror att jag inte är ensam om att ha uppmärksammat det härliga vädret som finns utanför väggarna, och jag tror heller inte att jag är ensam om att längta ut dit. Så nu blir det till att dra på sig shorts, sätta i det fulladdade batteriet i kameran, gå ut och stanna där! Det blir grillat till middag dessutom, härligt härligt! Nu får man bara hoppas att sommaren har komit för att stanna!

Tjoflöjt!
/Elin

Skit

Matchen gick skit. Både för mig och laget överlag. Förlust med 3-0 mot Hammarby. Usch och fy.
Har dessutom inte hunnit ta några bilder idag. Eller ja, hunnit har jag ju, men jag har inte haft humör. da Vinci-koden har lockat alldeles för mycket...

Tänkte dock att ni skulle få två exempel på varför långa slutartider ger så coola bilder. Dessa är dock inte helt fantastiska, men det är som sagt exempel.





Tack och hej, leverpastej!
/Elin

Kista centrum

Datorn har inte blivit förstahandsvalet det här lilla mini-lovet. Var iallafall i Kista med Amelie idag, jag fick med mig en blus hem från KapppAhl. Den är tänkt till skolavslutningen så jag kommer inte visa den förrän 9 juni då vi får sommarlov :) innan det var jag med mami i centrum och köpte ett bar ballerina skor för 350:-, sved i plånboken kan jag säga! Men att hitta ett par ballerina som passar mig bra är näst intill omöjligt, men de är också till skolavslutningen så ni får inte se de idag heller, haha. Men nu ska jag se vidare på Talang 2010 och ishockeyn.
/Felicia

Här igen

Okej, som utlovat ska ni få en liten update såhär på kvällen.
Turen till stan blev riktigt lyckad! Jag är nu en avslutingsklänning rikare och ca 500 kr fattigare. Eftersom jag inte har haft tid att fota den och eftersom man inte kan kopiera bilden från JC's hemsida ska jag försöka beskriva den. ;D
Helvit, med tunt tyg över som är löst, sedan är det ett tjockare, tightare vitt lager under. Sedan finns det band i ryggen som man kan knyta ihop till en rosett där fram. Om ni besöker JC's hemsida kanske ni hittar den. ;)

Imorgon blir det match, i alla fall. Jag har fått äran att spela med Djurgårdens flickallsvenskanlag, kulkul. :D Vi kommer möta HIF: Hammarby IF. Wish me luck!

Jag ska verkligen försöka hinna fota imorrn, och prova mig på lite mer udda objekt och inte enkla saker såsom blommor och liknande.

Nu ska jag ägna mig åt da Vinci-koden igen. Herregud, älskar den! En bok som man vill läsa ut för att veta hur den slutar, men samtidigt inte eftersom man vill ha kvar den, haha.

Ciao,
/Elin

Utflykt

I dag blir det utflykt till den stora staden tillsammans med Malin! Ska bli riktigt kul, länge sedan vi gjorde något tillsammans på fritiden. :D
Vet inte om jag vågar ta med kameran, men vi får se...
Update ikväll igen! :D

A drop in the ocean


Före och efter redigering. Fotad med min Sony a230 och redigerad i Picasa 3. Har ändrat kontrasterna, lite mer skugga och starkare färger.

Bilderna togs igår och jag är nöjd :) älskar att fota saker i rörelse, så fler "vattenbilder" lär det nog bli!
/Felicia

Nora



Canon EOS 1000D
EF-S 18-55 mm

Min underbara syster som (nästan) alltid ställer upp på bild och alltid gör mig avundsjuk på sina ögon och långa ögonfransar! :D

/Elin

Walking on sunshine

Glöm bilder för tillfället! Varför? Kolla ut genom fönstret! På med shorts, solglasögon och ut i solen för sjuttsingen!

/Elin

Snabb uppdatering

Tagen hos morfar för ett tag sen, när morbror och kusin hade fyllt år så vi hade släktträff och fira dem.
Nu ska jag titta på Glee. Ville typ bara säga hej :P ville också säga att jag är überglad just nu, börjar kanske spela fotboll igen, snart =D
/Felicia

We're not the same, especially not you


Time passes,
Life goes on,
Things change,
So do we,
And there's nothing we can do about it.

Onsdag: Elevkonsert
Torsdag: Stan med Malin
Fredag: -
Lördag: Match mot Rissne
Söndag: Match mot BP

Over and out,
/Elin



Quick

Är alltid seg på att uppdatera när det är träning på kvällen...
Tänkte bara passa på att berätta jag skutade tjugo i tio idag eftersom resten at dagens fyra lektioner var inställda? Sjukt bra! Vilken tur man kan ha! Dagen tillbringades i stället hos Ellen tillsammans med henne och Jenny. Nice!

Bonne nuit!
/Elin

Go Felli!


Droppar. Tagen av mig med min förra Canon digitalkamera som tyvärr gick sönder i vintras. Det var fuktskada, trodde inte det existerade när det gäller kameror, men tydligen.

Idag är en bra dag.
Visst, det är måndag och det säger ju sig självt, en lång skolvecka, inte mycket att se fram emot. Men jag har ändå varit pigg och hängt med under genomgångar mm. Har precis upptäckt müsli, haha. Jag vet, "hej jag är efter" liksom, men det är jättegott att äta på morgonen och jag är mätt väldigt länge efter. Slutade kvart i fyra, aspepp. Men det har ändå varit en rolig och bra dag. När jag kom hem körde jag ett träningspass, motionscykel i 30 minuter, 45 armhävningar, 90 sit-ups och 30 utfall. Det var jätteskönt, så ska försöka komma igång och träna ordentligt två gånger i veckan. Läxor måste jag planera och jobba mer effektivt. Go Felli.
/Felicia

Some favourites







Übergamla bilder med en überdålig kamera (sorry mamma). Men det här är ändå hyfsat bra bilder, om jag får säga det själv. Skärpan och kontratserna man får med en systemkamera är det inte, dock, men jag gillar dem. (:

Nu blir det till att läsa "da Vinci-koden" - en av de bästa böckerna jag någonsin har läst!

/Elin

'Felicia

Fotad av Elin med min Sony a230. Jag på bilden och redigering av mig.
Mitt internet hoppa ur igår kväll så kunde inte publicera redigering-av-bilder inlägget. Och nu har jag så mycket läxor så nej, inte idag heller. Ikväll kommer Glee och det ska jag självklart se ;) men nu ska jag jobba med SO projektet, hörs!

Dagens händelser:

  • Dela reklam för sista gången tillsammans med Felicia (Klart på 1 h och 40 min - nytt rekord! Typiskt att det är sista gången. ;D)

 

  • Spela match mot Djurgårdens lag 2 (jag spelar målvakt) (förlust med 0-1, två positiva saker; vårt spel var 1000 gånger bättre, men vi fick aldrig in bollen; jag fick mitt första gula kort :D)

 

  • Öva på engelskaglosorna till imorrn

 

  • Städa rummet en snabbis

 

  • Lägga ut fler foton på bloggen


Ciao!
/Elin


'Felicia


Sony a230. Fotad av mig.
Har en väldigt bra ursäkt till att jag inte uppdaterat, vi har problem med vårt internet, men vi ska antagligen byta till något annat snart. Igår sov Elin över här, det var riktigt roligt även om jag var trött. Vi nördade verkligen Crash på Playstation 2. Och grillning till middag med mami, och hennes kompisar som är systrar, de tjafsade om allt. På skoj såklart, men jag och Elin tyckte det var väldigt roligt. Idag vaknade vi runt tio och spelade Crash igen, haha. Vi är som vi är. Tänkte göra ett litet inlägg om hur jag snabbt redigerar en bild. Kanske inte är jättekul, men jag har lite problem med överföring av bilder från kameran till datorn.

Update

Okej... snabb uppdatering + ett kort.
Sov hos Felicia igår, som ni kanske redan har läst. Vi fotade en massa, och förhoppningsvis kan jag äntligen byta ut min profilbild på facebook, haha.
Åkte direkt från henne till dagens match; FC Järfälla - Åkersberga.
Resultatet är inget att skryta om, 2-4. Orkar inte ens gå in på fler detaljer än att jag spelade forward första halvan av första halvleken (haha) och mittback andra halvleken.

Efter det var det hem och äta snabbt mellis och duscha. Mormor är här eftersom M och P ska på fest. Det är inte jag som behöver passas utan mina kära syrror. Med hjälp av samarbete lagade alla fyra ihop kvällens middag: klyftpotatis, lövbiff och sås. Yum!

Så, dags för bilden.  Någon annan är jag och Felicia som har upptäckt hur mer effektfulla en del bilder blir när man gör dem svartvita? Tänkte ge er exempel:



Canon EOS 1000D
EF 18-55mm


So long, skokartong!

/Elin

We are still alive!

God kväll =)
Vi vill bara säga att vi fortfarande lever, men det blir inga bilder idag. Elin sover hos Felicia ikväll. Båda har varit upptagna med skola och fotboll så uppdatering har varit dålig. Antagligen blir det bättre i helgen, hoppas vi. Det var allt för oss, sov så gott!

'Felicia

Har kris, I've got a music test, terrible. Men ni får bilden som även finns med i headern. Vet egentligen inte vad jag ska tycka om bilden, men den känns lite "gullig" och väldigt betydelsefull.

I'm back!

Nu funkar internet igen och jag kan uppdatera som vanligt :) eller ja, mycket i skolan så men uppdateringen kommer vara igång ganska bra ändå. Bilden ovan är fotad med min Sony a230 och är snabbredigerad i Picasa 3. Har gjort skuggorna mörkare och ändrat belysningen lite, bara för att göra en förändring. Men själv tycker jag nästan originalbilden är bäst =)
/Felicia

Som utlovat!

Before:


After:

Typiskt exempel på en sådan bild man blir så nljd med efter redigering!

/Elin

Kort brief

Om ett tag, föhoppningsvis minuter, kommer Ellen och Karin och knackar på dörren. Då blir det SO-plugg! Vi gjorde samma sak förra veckan, fast på torsdagen. Jag kände mig riktigt förberedd inför det provet och förhoppinngsvis får jag samma känsla idag.

Ikväll ska jag föröka hinna med att lägga in några bilder, så att det inte bara blir text från min sida. Ska välja ut några som jag vill bjuda er på också. ;D

Okej, det här kändes ju som ett behövligt inlägg, va? Bara massa strunt. :P Men håll utkik strax innan åtta, då ska jag försöka hinna lägga ut nåt.

Ciao, ciao!

/Elin

Beslutsångest

Vet inte vilka bilder jag ska bjuda er på idag, så jag tänkte att jag ska tipsa er om en sak i stället. Om ni gillar att fota, vill dela med er av dem och kanske vinna världens minsta systemkamera på köpet så föreslår jag den här sidan. Självklart behöver man inte tävla, men tipsen är alltid läsvärda och har utvecklat mig som fotograf något otroligt. Sedan så finns det alltid ispiration att hämta eftersom man kan titta på andras fotografier.

Sidan är ett måste om man älskar att fota och vill utvecklas. :)

So long,
/Elin

You've got a piece of me


Vi har inget internet just nu så jag har inte kunnat uppdatera :/ verkligen jättesynd, har så många bilder jag vill visa! Nu sitter jag vid mammas dator som är kopplad till internet via nån sladd, men inget annat internet funkar. Så på grund av det kommer min uppdatering vara usel, men Elin uppdaterar skitbra, och visst är den nya designen grymt fin, mestadels Elins förtjänst :)

/Felicia

Måndag 3/5

Hejhopp!

Skola igen. Precis som alla föredrar jag utan tvekan helgen. Men utan skola skulle inte helgen vara speciell, ellerhur?

Höll i gympalektionen idag. Tyckte att det gick jättebra! Var faktiskt inte nervös alls inför den, vilken man skulle kunna ha trott. Men jag är nöjd, och det känns skönt att den är avklarad!





Canon EOS 1000D
EF 18-55 mm

Jag kan inte bestämma mig vilken jag tycker om bäst, så jag tänkte att ni kanske kunde hjälpa till? Kommentera din åsikt!

/Elin

Stockholm

Gud, har verkligen varit så himla busy den här helgen, därför får ni ursäkta min uppdatering. Hittade den här bilden på datorn, har provat att redigera den ett antal gånger men jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Det här är originalet, grått och tråkigt. Istället för att bara göra skuggorna mörka, hur kan man göra istället? Någon som har någon idé?
/Felicia

Sådär!

Har fixat klart designen nu, för den här gången i alla fall. Har fixat så att bilderna kan läggas upp i större format utan att det stör bakgrunden, bland annat. Jag vet inte hur allt ser ut på andra datorer, så ni kan väl kommentera om något ser jättekonstigt ut? Tack. :)

Nu ska ni få de bilder jag har utlovat! Har funderat under dagen om jag ska lägga ut en före/efterredigeringsbild eller om ni ska få några bilder som knäpptes igår på allt vårigt som det bjöds på då. Jag har bestämt mig för våralternativet! Såhär i början av våren behöver man all vårkänsla man kan få, ellerhur?


Nummer 1


Nummer 2


Nummer 3

Canon EOS 1000D
EF 18-55 mm


Vilken är din favorit? Kommentera!

See you when I see you,
/Elin

Sunshine

Solen lyser så underbart därute! Det är därför jag älskar våren; det blir varmare, man kan klä sig lättare, fotollen drar igång igen på allvar och underbart vackra växtrer kommer upp och kameran dyker upp allt oftare! Men bara för att det är så vackert ute så måste jag ta itu med mitt rum. Jag måste verkligen städa det, så som det ser ut... Sedan ska jag försöka hinna med att fixa naglarna, ska försöka få den lite vårigare. Vet inte hur än, men det ska nog lösas... I eftermiddag planerar jag att lägga upp flera bilder som jag tog igår. Jag har ju inte gjort något riktigt fotoinlägg än, men det kommer, ta det lugnt. 

Until next time,
ciao
/Elin

'Felicia

Eftersom min kamera dog när vi skulle fota våra cupcakes som förövrigt blev jättebra, glasyren rann lite men det gör inget, bakat med kärlek, haha. Vi var ute lite på morgonen och fotade, tog ett par bilder men av någon anledning kan jag inte ladda över bilderna till datorn. Kameran och datorn vill inte samarbeta idag, men jag valde en annan som är tagen ganska nyligen och redigerad. Har förstärkt färgerna och framhävt skuggorna, på så sätt göra molnen tydliga.

Late afternoon

Hallå därute!
Felicia har precis åkt hem tillsammans med sina nygjorda cupcakes med färgglad frosting. Jag har fortfarande sockersmak i munnen! Känner mig alldeles kladdig om händerna också. Usch. Det känns som om jag har fått dubbelt av min dagliga sockerdos. Det blir inget gott för mig till teven ikväll!

Jag tänkte passa på att lägga ut lite bilder nu också. Det blir bilder på våra cupcakes. De är inte lika bra som jag hade hoppats (bilderna, alltså!), men ni måste ju få några bilder - eller hur?

Enjoy!






Canon EOS 1000d
EF-S 18/55mm

(Vi ska försöka fixa så att ni kan se bilderna i så stort format som möjligt, så ha tålamod!)

/Elin


Mornin'

Morning ladies and gents! Idag ska vi dela reklam åt Svensk Direktreklam. Igår kollade vi på Talang och åt vindruvor. På kvällen kollade vi på Segemyhr innan vi somnade, ett avslitt handla om korvkunskaper, haha.

Enjoy!



/Felicia & Elin

bloglovin
RSS 2.0