Väntan

Sitter just nu och gör inte ett endaste dugg. Eller jo, jag väntar, antar jag. För segligen idag är inte alls säkert att den blir av. Inte idag, i alla fall. Vädret är helt kasst, som de flesta vet, så vi får helt enkelt se hur det blir med det hela. Och i brist på andra saker att göra bjuder jag därför på en av mina nya favoritlåtar.


Eminem feat. Rihanna - Love the way you lie

Ciao,
/Elin

I will always love you

Idag då, regn, usch och fy. Men jag hoppas att det inte hindrar oss från seglingen som är planerad imorgon och 1-2 veckor framåt. Jag kommer inte uppdatera någonting, går inte att få tag på internetcafé. Men jag hoppas allt går bra och vi får hyfsat väder :) nu ska jag packa det allra sista, sen spela trummor, gitarr eller piano haha xD
/Felicia

Packning

Även jag håller på och packar inför nästa veckas segling. Jag är till 99% klar nu, och är glatt överraskad att allt fick plats i väskan. Innan jag började kändes det ganska självklart att allt skulle gå att tryckas ner, men efter hand så blev jag bara tveksammare och tveksammare. Men nu är alla kläder i proppade, och stressen börjar sakta lägga sig. Att Felicia - som packar för två veckor - har fått i alla sina kläder i en lika stor väska förvånar mig ännu mer. Men det betyder antagligen att jag packar för dåligt eller för mycket, haha.

Under dagen har vi även fått besök av släktingar som kom över på fika och för att titta på de omgjorda delarna av huset. Trots att det var längesedan. :)

Nästa vecka blir det alltså inget bloggande, så statistiken lär väl ligga på noll då. Men sen så kommer jag hem, så då får ni hålla utkik igen! Nu ska jag fortsätta plocka lite, så ni får kalra er utan mig, haha. Ciao!

/Elin


Packning och städning...

Bilder från förra årets segling.
Idag händer inte mycket, ska städa och packa det sista inför imorgon. Så det blir ingen uppdatering på en vecka, sen är Elin tillbaka. Jag är kanske ute en vecka till, eller så kommer jag hem då med. Det kommer i alla fall bli übermysigt. Och jag ska lära Elin att segla (fast jag kan inte själv...), så när hon kommer hem är hon seglingsmästare (?) :P
/Felicia

Standing where you left me



I brist på något roligt att skriva och orken att leta upp en bild så bjuder jag er på min absoluta favoritlåt för tillfället: Standing where you left me, med Erik Hassle. Observera att detta inte är orginalet, utan en mix. Men den är superbra den också. :)

Ha en underbar fredag och helg!

/Elin

Fire

Fotad med min förra kamera. Redigerade i Picasa 3.
Just nu vill jag sitta framför öppna spisen med en kopp te. Det är kallt ute, fast det är Sverige, sommar kan betyda snö ^^
/Felicia

Torsdagen den 22 juli

Får ganska dåligt samvete för att jag är så extremt dålig på att uppdatera er. Därför bjuder jag på en bild igen. :)

Under dagen har jag varit på en strand tillsammans med familjen. Helt okej, med varmt väder, fika och minigolf. Tyvärr så började det regna på eftermiddagen och vi fick åka hem på grund av det.
Imorgon så är det dags att ta den andra TBE-sprutan, så kanske vi får besök av släktingar på eftermiddagen. :) Ska även ut och göra pass 3 på träningsschemat. Ska försöka få med Felicia då också. (:


Canon EOS 1000D
EF-S 18-55 mm

Bilden, som sagt. Tagen på Mallorca. :) Sov så sött nu! Natti!
/Elin

Solnedgång

Solnedgång i Ungern. Fotade med Sony a230 och oredigerade.
/Felicia

Höll på att glömma!


Canon EOS 1000D
EF-S 18-55mm

Därför blir det bara en bild.
Sov så gott!

/Elin

Onsdagen den 21 juli

Idag, mina vänner, så har jag och Fellan uträttat några ärenden. Bland annat så har jag reklamerat en bikini på stadium, efersom spännet i ryggen gick sönder efter bara några dagar. Tyvärr hade de inte den i butiken, så jag fick ingen ny, utan pengarna tillbaka. Sedan fick vi cykla till centrum, i alla fall halvvägs. Felicia var övertygad om att hon hade punka - vilket inte jag trodde - så hon gick sista biten.

Väl i centrum köpte jag födelsedagspresent åt min kära syster som fyller hela 11 år snart! Jag är ganska så övertygad om att hon kommer gilla presenten. Felicia köpte en tidning, och sedan åkte vi var och hem till sitt. Sedan dess har jag packat lite, slöat lite vid datorn och även gjort Pass 2 på lagets gemensamma träningsschema. Så snart ska jag hoppa in i duschen. Usch vad jag hatar att duscha. Men det måste göras, så ciao!

PS. Ska lägga in lite bilder ikväll!

/Elin

Läsa & musik

Visst har Elin gjort en jättesnygg design!? Jag tycker den är jättefin, mycket bättre än den förra :) Nu ska jag läsa och lyssna på musik. Ciao.
/Felicia

Bloglovin

Följ bloggen

Sådär...

Den nya designen är nu klar, och jag (vi) är riktigt sugna på att få höra vad ni tycker om den! Kommentera det här inlägget med era åsikter, tack. :)

/Elin

Fastnade med designen

Därför blir det bara en bild nu, en ganska kraftigt redigerad en också. Men erkänn att den är supercool! :)


Canon EOS 1000D
EF-S 18-55 mm


Och med den säger jag godnatt!

/Elin

Shopping och träning

Hej alla glada!

Jag känner för tillfället att humöret är på topp. Har ingen aning vilken anledningen är, men allt känns bara så härligt och bra. Underbar somarlovskänsla helt enkelt!

Dagen har spenderats tillsammans med Felicia (som vanligt) och idag tog vi en tripp till Kista där det var Eclipse som var huvudgrejen. Annars sprang vi runt i lite affärer och kollade på alla reor. Trots alla nedsatta priser fick jag bara med mig två nagellack hem.

Filmen var helt okej. Jag tycker personligen att bok tre i Twilight-sagan är den sämsta, så mina förväntningar var inte särskilt höga. Dessutom så kan jag tycka att vissa saker är lite för sliskiga. Men annars måste jag säga att jag gillade filmen starkt. Fanns flera inslag av humor i den också - me like.

Nu planerar jag att ägna mig ett tag åt bloggens design. Jag har tröttnat ganska ordentligt på den, så funderar på att göra om den helt... Jaja, vi får se. Designen kommer antagligen inte att läggas upp idag, men förmodligen senar under veckan. Ska även försöka slänga in lite bilder från Mallorca också! Ciao!

/Elin

Kista centrum

Tror att det är en bild från Tyskland, haha. Blev ganska dålig, satt i bilen...
Nu är jag hemma från Kista. Såg Eclipse med Elin, jättebra film och bra sällskap (; Förutom Eclipse kollade vi runt i affärer, jag köpte två par leggings och ett par jeans. Jeansen är jättesköna och snygga! De kostade bara 100 spänn, så det var perfa. När jag kom hem fick jag jätteont i huvudet, känner mig väldigt trött. Troligen vätskebrist, så jag ska vila lite nu.
/Felicia

Grönan

Kom hem för ett tag sen, det var en sjukt rolig dag på Gröna Lund! Som Elin skrev, Jetline och Pop expressen hur många gånger som helst! Och så bilden... jag är stolt över att jag klarade att lipa, det är mitt i en backe. Synd bara att jag fick värsta urringningen som förstörde, haha. På min nyckelring ritade jag ett hjärta i mitten så man inte ser, så var det problemet löst :P
Imorgon är planerna att se Eclipse med Elin, jag tror att kameran kanske åker med då, om jag vågar.
/Felicia

Gröna lund

Hemma från en underbar dag på Grönan tillsammans med Felicia och hennes familj. Om ni frågade mig vad jag har åkt, skulle mitt svar bli något sådan här: 10 gånger Popexpressen, 10 gånger Jetline, 2 gånger kvasten, 1 gång Bläckfisken, 1 gång Uppskjutet och en gång Rockjet. Jag har säkert glömt något, men det är i alla fall en någorlund precis sammanfattning. Popexpressen och Jetline är inte exakta siffror, men det är omöjligt att hålla koll på dem när vi åkte så många gånger som vi gjorde, herregud! Men überroligt har jag haft! Ska även bjuda er på en skitfin bild på mig och Fellefant!



Tyvärr så låg solen lite fel just då, men vi köpte den bilden i alla fall. Vi är födda supermodeller båda två, som ni ser. :P

Imorgon så ser det just nu ut som om det blir Eclipse i Kista tillsammans med Fellefant, och förhoppningsvis även lite shopping. Sov så sött, ciao!

/Elin

Bilder från Ungern

Donau
En staty av... någon, kommer inte ihåg vem.
Några av ca 300 bilder jag tog! De ovan är från Budapest och oredigerade. Vi åkte till värsta berget, där fanns det små affärer med vykort, t-shirtar mm. Vi var på ett museum där, det var som en källare där soldater (tror jag) bodde under andra världskriget. Det fanns kläder, vapen och massa bilder från det. Intressant men väldigt obehagligt.
/Felicia

Hemma!

Kom hem för ågra timmar sedan från soliga Mallorca! Känns ganska skönt att vara hemma, speciellt att få träffa alla kompisar igen och så. Bilder från Mallorca har det inte blivit jättemånga bilder, eftersom ingenting känns jättespännande där längre, eftersom det var - sjukt nog - nionde gången jag var där! Totalt har jag varit i Spanien 11 gånger, haha. Men de bilder som togs ska matas in i datorn, kollas igenom, kanske redigeras, sedan kommer de in här. Så det kan ta ett tag...

Imorgon så blir det full rulle på en gång. Jag kommer antagligen följa med Felicia familj in till Grönan. Så förhoppningsvis så kommer det vara vackert väder imorgon. Har inte bestämt om kameran kommer med, men förmodligen inte... Men vi får som sagt se. Nu planerar jag att börja med hela bild-processen så att bilderna kommer upp snart, i alla fall. Ciao så länge!

/Elin

Åska och regn

Runt ett år gammal, när jag fortfarande hade min digitalkamera.
Har inte haft internet så jag har inte skrivit på några dagar. Hade tänkt lägga upp bilder från Ungern, men precis då ska kamerabatteriet ta slut, självklart. Planerna idag är i alla fall att bara ta det lugnt. Det ska åska och regna senare, så jag ska nog sätta på en film och äta godis. Sen när kamerabatteriet är klart ska jag lägga in alla bilder på datorn.
/Felicia

Hemma

Hejsan på er! Hemma nu, kom igår. Har bränt mig rätt rejält men det har varit jätteroligt. Har tagit massor av bilder, ska lägga in de på datorn senare, orkar inte just nu i värmen. Idag var jag ute och joggade med Amelie, vi spelade också fotboll. Saknar verkligen fotbollen, ska kanske börja spela i höst men i en annan klubb. Nu ska jag packa upp lite och spela Sims 3.
/Felicia

Balaton imorgon

Imorgon åker vi vidare efter en vecka i Budapest. Balaton väntar! Det har varit roligt här och massor av utflykter. Av någon anledning ser alla att vi är turister, vi har fått en "turist" stämpel i pannan. Även om vi går och är tysta så ser alla att vi är turister. Men det är i alla fall roligt att kunna prata svenska utan att någon förstår, men självklart, har man otur så förstår någon haha.

Men nu ska jag gå och sova, fast det är så otroligt varmt så jag kommer aldrig somna! God natt på er.

/Felicia

Sista



Med den här bilden säger jag hejdå. Det blir inget mer inlägg från min sida på ett tag nu, men Felicia är ju tillbaka snart, också.

Ciao,
/Elin

UngernUngernUngern

Tjaba! Nu har vi fått internet, men kanske bara har det i några dagar till eftersom vi snart ska vidare till Balaton. Vi har gjort jättemycket och det är varmt som bara den! 35 grader och kvavt. Det är billigt också, haha, 3kr/h på internetcafé t.ex. Vi har varit hos släktingar och ätit lunch, varit på IKEA (haha), åkte till något vattenland och idag ska vi till ett av Europas största thermalbad, efter det ett av Europas största shoppingcenter! Igår kväll åkte vi också på natt sightseeing, det var jättehäftigt, de har så många broar som är fulla med lampor osv, detsamma gäller byggnader.

Men nu ska vi snart åka till badet, hörs kanske senare!

/Felicia

Tvätta, städa, packa

Det börjar dra ihop sig inför Mallorca nu, och alla kläder ska fram, tvättas om de behöver det, och sedan läggas fram för packning. Jag ska även hinna städa rummet idag eller imorgon. Det är ju alltid extra kul att komma hem till ett nystädat rum? Fast oddsen talar emot mig för att jag faktiskt städar rummet, eftersom jag alltid tänker att jag ska göra det, men aldrig gör det. Men jag är faktiskt fast besluten den här gången, så vi får se hur rummet ser ut när jag lämnar det på lördag morgon!

När det gäller packing så har jag inget emot det. Inte att lägga i alla saker, alltså, för det går fort. Det är snarare att springa runt i halva huset för att hitta alla kläder, hålla ordning på vad som ska tvättas och vad som hänger på tork för tillfället, som är det jobbiga. Bara när man vet att precis allt är framplockat kan man känna sig lugn, och det brukar ta ett tag... Någon som håller med mig?

Nu måste jag fortsätta, ska försöka slänga in ett till inlägg ikväll eller under eftermiddagen!

/Elin

bloglovin
RSS 2.0